Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

No i dłoń samą, bądź obydwie, gdyby to był lorbas, zamocz przed momentem podebrania. To podstawa :) Mam nadzieję, że stałeś się łowcą ryb szlachetnych nie z przypadka, także i samo podejście nakazuje bycie szlachetnym, no i o tym pamiętaj. Gratuluję i pozdrawiam :) P.S. Zarówno pierwszy, jak i kolejne wszystkie, najlepiej smakują wypuszczone :)

Edytowane przez Muszka
  • Like 1

Cześć!! Przedstawiam wam krótką relację z wypadu, (tak naprawdę drugiego wypadu) nad rzekę w poszukiwaniu kropkowanych drapieżników smile.png. Niestety woda tak bardzo się podwyższyła, że wszystkie dobre miejsca są zalane, co prawda dojście w woderach jest możliwe, aczkolwiek ryzykowne... miejscami woda wdarła się na pola.. Także na jakiś czas jestem zmuszony odpuścić tą rzekę i cierpliwie czekać aż woda opadnie do normalnego poziomu smile.png. Ode mnie to by było na tyle. 

Zapraszam do obejrzenia tej krótkiej relacji. Pozdro!

Czwarty odcinek Pike Fight 2016 doczekał się polskich napisów. Zapraszam do (prawdopodobnie) ponownego obejrzenia, a jak ktoś cieszy się z wykonanego przeze mnie tłumaczenia, to zapraszam na mój kanał (w opisie filmu jest do niego link).

• Like 9

Co mnie najbardziej zastanawia, że przyłów szczupaka jest bardzo mały. CWC w poprzednim odcinku miał sandacze, piękne sandacze, ale szczupaków jak na lekarstwo. Łowią latem, szukają drobnicy i szczupaka nie ma. Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem?

• Like 1

A ja sobie Perch Pro dopiero dzisiaj łyknąłem na spokojnie  ;) . Dublecik Vision był imponujący , ale dwie rybki na cykadzie w CWC Team też zrobiły wrażenie . Choć najbardziej utkwiło mi jednak w pamięci zespołowe sprawianie łosia - scena krótka , acz dobitna  :ph34r: .

Co mnie najbardziej zastanawia, że przyłów szczupaka jest bardzo mały. CWC w poprzednim odcinku miał sandacze, piękne sandacze, ale szczupaków jak na lekarstwo. Łowią latem, szukają drobnicy i szczupaka nie ma. Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem?

Może realizator nie pokazuje wszystkiego, bo przypon z FC wielkości 0,4 to raczej mało prawdopodobne że szczupak nie obetnie. Nie ładnie by wyglądało jakby na każdy epizod  kilka ryb zakolczykowanych odpływało. 

Skąd wiesz że łowią latem? Mi to raczej na jesień wygląda.

Może realizator nie pokazuje wszystkiego, bo przypon z FC wielkości 0,4 to raczej mało prawdopodobne że szczupak nie obetnie. Nie ładnie by wyglądało jakby na każdy epizod  kilka ryb zakolczykowanych odpływało. 

Skąd wiesz że łowią latem? Mi to raczej na jesień wygląda.

Może faktycznie nie chcą wszytskiego pokazać.

Zbyt zielono jeszcze jest na jesień. Najpóźniej w sierpniu kręcili filmy. 

Edytowane przez MarCinFin