erqgth Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Najpierw był taki trajlerek ... ... i nareszcie pierwsza część przygód duńskich chłopaków w tropikach . Ostry jigging z łodzi i bezwstydnie piękne okoliczności przyrody w postaci ryb zachłannych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A to nie Holendrzy są? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A ja już nie wiem sam tak do końca ... Ale fajne mają produkcje , fajne wody i sprzęt , rybki wypuszczają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Holendrzy holendrzy trzymają poziom naprawde solidny . Widać ze Holandia to zamałe podwórko dla chłopaków i szukają wrażeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Kolejna podlodowa wyprawa, zapraszam na pięknie wybarwione Garbuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 No jeśli ktoś jeszcze nie widział to zeszłoroczna nagrywka "Uciekające mamuśki"Pozdrowionka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Rozpoczynam seans 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 72 okonie powyżej 30 cm, wielki szacun dla Team Sporting! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 72 okonie powyżej 30 cm, wielki szacun dla Team Sporting! I czar prysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 No jeśli ktoś jeszcze nie widział to zeszłoroczna nagrywka "Uciekające mamuśki"Pozdrowionka W tym roku "wypuściłem" tak metróweczkę Śmiałem się przez kilka minut. Sam na łódce. Co lepsze to była pierszwa zacięta i doprowadzona do podbieraka ryba na offset 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie wiem , czy było bo film sprzed dwóch lat , ale jest klimat i ta druga ryba powala szerokością . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Klimat , rybki marzenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W tym roku "wypuściłem" tak metróweczkę Śmiałem się przez kilka minut. Sam na łódce. Co lepsze to była pierszwa zacięta i doprowadzona do podbieraka ryba na offset świetny filmik uśmiałem się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Kiedyś jak będę duży też tam będę łowił Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Marcin_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tutaj to ciężko o komentarz ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bartku, toż to drobnica Takie filmiki pokazują jak czcze gadanie jest u nas na jerku i nie tylko na temat okoni i ich chwytu. Te okonie pewnie nie raz były na kiju, nie raz wąchały czyjegoś kciuka i dalej się dobrze mają. A dlaczego - bo je wypuszczają. I nie ma znaczenia jak je trzymają - ważnym jest, żeby wróciły do wody. I do póki u nas nie przestaniemy zwracać uwagi na takie pierdoły to nic a nic się nie zmieni. "Zły ten co łapie okonia za wargę i wypuszcza a tolerowany jest ten, co w takiej ogólnej bryndzy jak u nas pozwoli sobie co jakiś czas na zabranie garba do domu w imię regulaminu" - paradoks jerka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Tomek , nigdy mi nie przeszkadzał chwyt za żuchwę , zwłaszcza przy dużych okazach tego gatunku , jeśli oczywiście druga ręka podtrzymuje ciężar ciała ryby a kciuk w pysku tylko stabilizuje byka przy prezentacji . Tak jest bezpieczniej dla ryby , która zazwyczaj u mnie szaleje w łapkach i za Chiny nie chce spokojnie sobie leżeć na jednej rączce podparta pod brzuszek zazwyczaj . Ale temat stary jak świat ( jerka ) , więc nic nowego nie wymyślimy poza tym , że najistotniejsze jest żeby wracały z powrotem . I to jest w tej zabawie najistotniejsze . Choć nieustannie mam wrażenie , że ciągłe pretensje o szczegóły , te najbardziej pomijalne w trakcie krótkiego pobytu dużej ryby na powierzchni podczas jej uwalniania i sfotografowania , są odwrotnie proporcjonalne do liczby tego typu doświadczeń . Edytowane 21 Stycznia 2018 przez malinabar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zacny produkt, how-to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 W tym roku "wypuściłem" tak metróweczkę Śmiałem się przez kilka minut. Sam na łódce. Co lepsze to była pierszwa zacięta i doprowadzona do podbieraka ryba na offset Bardzo ciekawe i dynamiczne intro kolego bravvvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Bardzo ciekawe i dynamiczne intro kolego bravvvo Coś tu poszło nie tak i muszę sprostować, to nie jest mój filmik i nie uczestniczyłem w tej sytuacji. Podziękowania za film należą się koledze @borys1 W sezonie 2017miałem identyczną sytuację z bardzo dużym szczupakiem, też wyskoczył z podbieraka. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Takie filmiki pokazują jak czcze gadanie jest u nas na jerku i nie tylko na temat okoni i ich chwytu. Te okonie pewnie nie raz były na kiju, nie raz wąchały czyjegoś kciuka i dalej się dobrze mają. A dlaczego - bo je wypuszczają. I nie ma znaczenia jak je trzymają - ważnym jest, żeby wróciły do wody. I do póki u nas nie przestaniemy zwracać uwagi na takie pierdoły to nic a nic się nie zmieni. "Zły ten co łapie okonia za wargę i wypuszcza a tolerowany jest ten, co w takiej ogólnej bryndzy jak u nas pozwoli sobie co jakiś czas na zabranie garba do domu w imię regulaminu" - paradoks jerka. W życiu by mi nie przyszło do głowy aby pchać okoniowi palucha w pysk bez podtrzymania za brzuszek i nie " zabieram co jakiś czas garba do domu" a co więcej mam sporo znajomych wędkarzy, naprawdę sporo i też nie męczą ryb w taki sposób i stosują zasadę C&R więc takie uogólnienia są zupełnie bezpodstawne i nie na miejscu. Wiem, że portal na swoje prawa, potrzebuje odsłon i lajków i jakiś czas temu zluzowano zasady C&R w kierunku zwykłego "Złów i wypuść" (grip, paluch w pysku okonia...) ale nie wszyscy to akceptują. A jak widzę czasem okonia zimowego, z brzuszkiem pełnym ikry, trzymanego jednym palcem za pysk po to aby zrobić wątpliwej jakości fotkę, to mi się rzygać chce. I wcale nie jestem pewien czy Niemcy i Skandynawowie są dobrym przykładem do propagowania C&R.I tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi