Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

:lol:  :lol:  Siemanko! Jest to mój pierwszy tego typu film, i podejrzewam że będą pojawiać się takie coraz częściej. Film w całości nagrany za pomocą kamerki GoPro Hero 6 Black Edition. Niestety nie rozłożyłem nawet wędki, poziom wody mega wysoki, nigdy takiego nie widziałem na tej rzece, dojście do rzeki przeważnie niemożliwe. Także tym razem 2-3 tygodnie daje sobie odsapki od tych wypadów, może w międzyczasie nagram jakiegoś vloga, ogólnie mam pomysł, aby w "martwym okresie" gdy warunki nie pozwalają na łowienie, nagrywać właśnie takie vlogi, o bardzo różnej tematyce. Także zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. Ode mnie to by było na tyle, mam nadzieję że przy oglądaniu nie uśniecie ;). Pozdro! 

Edytowane przez MATIG
  • Like 4

"  aaa w Rosji robi sie to tak  :)

Zapoznaj się proszę z zasadami zamieszczania zdjęć i filmów na forum, ta osęka nijak się ma do naszych zasad.

Użytkownik milupa edytował ten post 24 styczeń 2017 - 18:55"

Osęka nie przeszła, ale łuk już tak???

Pozdrawiam Romek

Edytowane przez eRKa
  • Like 1

"Witam. Poniżej mój najnowszy film z wyprawy na tuńczyki i GT! Miłych wrażeń życzę".

Obejrzałem, fajna sprawa!

Mam jeszcze takie pytanie. Na każdej, albo prawie na każdej wędce widzę daiwę bg. Zwróciłem na to uwagę, bo zamierzam, ba, nawet na pewno kupię ten kołowrotek(ale u mnie na słodko). Coś tam o nim słychać, że bardzo dobry. A u was jak było z tymi kołowrotkami, jakie kryteria doboru? Pozdrawiam. Bartek.