Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Dano. Akurat na filmie te długi wędki są do popingu, a krótkie do verticala. Wszystkie są jednoczęściowe. 

Drakmen. Daiwa z serii BG w tym wypadku 8000 oraz Saltis nero 6500h które widzisz maja dobrą relację jakości do ceny. Potrafią wytrzymać ciężkie warunki oraz słoną wodę. Co tu dużo mówić!? Za wartość jednej Saltigęi mamy ponad 4 sztuki w/w kołowrotków. Saltiga jest super, kręci pewniej i dużo lżej, nie ma co mówić ... ale chyba szybciej zajeździmy 1 Saltigę niż 4 z rzędu BG.

Dzięki za miłe słowa.

Pozdrawiam.

Maciej G. 

W skrócie: Uli Beyer, jeden z najlepszych niemieckich wędkarzy łowi w Holandii, dzień po dniu dwa szczupaki 134 i 128 cm o wadze 18,55 i 18,2 kg na woblera Zalt. Jeżeli ktoś zna niemiecki to zachęcam do śledzenia kanału - pan Beyer prowadzi ciekawe badania na temat widoczności przynęt przez ryby w różnych warunkach. Na podstawie jego doświadczeń Zalt wypuścił nowy kolor swojej przynęty, który znakomicie sprawdza się na szczupaki.

Edytowane przez Raven
  • Like 3

Co o tym sądzicie? Troche inne podejscie niż we większosci filmów. Wg mnie ciekawy pomysl , fajny montaż i troche humoru. Prawdopodobnie nie każdemu podpasuje taka forma, ale jak dla mnie fajnie się to ogląda. Dałem suba hehe ciakwe jak kanał się rozwinie , w każdym razie życzę twórcy powodzenia

• Like 3

Siemano!!! Tym razem, zrobiłem sobie krótki kontrolny wypad na dwa odcinki, po wielkiej wodzie jaka niedawno była. Sytuacja teraz jest już idealna, rzeka wróciła do koryta, jej stan jest lekko podwyższony, trącony, można już na spokojnie łowić  ;). Niestety z wynikami lipton.. ale trzeba walczyć! Zobaczymy, może następnym razem szczęście dopisze! Pozdro!!

OGLĄDAJCIE DO KOŃCA  :)  :)

FB: https://www.facebook.com/mkfishhing/

Tym razem o dziwo youtube, całkiem spoko zadziałał, jakość niespodziewanie dobra. Kręcone za pomocą GoPro Hero 6 Black, stabilizacja mega! 

Edytowane przez MATIG