AdasCzeski Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Adrian, dzięki, obejrzałem kilka innych jego filmów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=26lrgvV5fHw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 hmmm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pamiętacie taki wątek z 2013r. o wędce teleskopowej i multiplikatorze? Ja też bym nie pamiętał ale ponieważ na Irlandię spadła "śnieżna katastrofa" to będąc uziemionym 4 dni w domu, miałem trochę czasu na porządki na dyskach. Pokleiłem trochę filmików i przy okazji znalazłem stare zakurzone pliki z testów teleskopa z przypiętym multiplikatorem. Poskładałem je do kupy i oto finał... po 5ciu latach . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 U Simona znowu pięknie na pokładzie : A tu fajna kontynuacja najlepszego pomostu w mieście na goliaty ( choć nie na spina ) : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Nowa produkcja od FreeWaterPictures. Premiera 20'ego marca... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Pod gumy i jerki tylko fluorocarbon leci na przyponie. I tak od 2 sezonów FvJ. Coś w tym jest. Edytowane 9 Marca 2018 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=e8qJXTtIO5w&t=3s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Koledzy, znacie jakieś pozycje dotyczące funkcjonowania szczupaka w szkierowym archipelagu? Nie chodzi mi o programy typowo rozrywkowe (typu FvJ, Pike Fight, etc), ale nastawione bardziej doradczo - np. jak lokalizować stanowiska ryb w zależności od pory roku, roślinności, obecności śledzia w szkierze, etc. Parę razy na szkierach już byłem. Chciałbym trochę uzupełnić i usystematyzować wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jedna sesja... szczupaki 122cm 129cm 132cm plus mały okonek 50cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi