Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Film jak zawsze bardzo dobry... ale łowienie Hermesem z oryginalnymi kotwicami boleni to już jest kompletna pomyłka. 

Hermes od Gloga jest bardzo dobrą przynętą, polecam ją każdemu, niemniej te druciaki muszą zostać wymienione natychmiast. 

• Like 1

Cześć! Film przedstawia dwa wypady, z weekendu majowego. Niestety wyniki nędzne, ale jako że fajnie to wszystko się nagrało to postanowiłem to skleić w jakąś sensowną całość. Zapraszam do oglądania. Pozdro!

A co się stało z mhxem pod okonki? Zmiana na dragona?

Cześć!! Przedstawiam wam krótki film z niedzielnego wypadu na ulubione jezioro, w pogoni za garbusami. Wyniki średnie bym powiedział, ale chociaż coś się działo. Szczupaki są aktywne aż nadto, szkoda tylko że same pistolety.. Ogólnie wypad udany, dużo brań nie zaciętych, puknięć itd. Jeden garbus już taki dosyć sympatyczny coś koło 25 cm, szkoda że tylko jeden taki się trafił chociaż, na kiju miałem takiego 30+ ale niestety się spiął, za lekko prawdopodobnie go wciąłem, ale tak to bywa ;). Do następnego! Pozdro!

• Like 1

Cześć !!! Przedstawiam wam film z pierwszego majowego wypadu za pstrągami :). Woda bardzo się zmieniła, głównie dno... trzeba od nowa odkrywać rzekę, poza tym warunki dosyć ciężkie, bardzo niski stan wody, mam nadzieję że trafię następnym razem na wyższą wodę :). A co do wyników to coś tam się działo, pomimo że nic nie złowiłem to ryby widziałem. Miałem trzy wyjścia do wobków, dwa nagrane, no i pare razy zbierały coś kropasy z powierzchni jakieś owady, muszki itd. Ogólnie wypad bardzo krótki, następny będzie na pewno dłuższy jak i zarazem odwiedzę inne odcinki rzeki. Także do następnego! Pozdro!

• Like 2