adamo_t Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Około 50cm "szczupaczek" jako przynęta? proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Okonie piękne, pomijam fakt że to tarlisko okonia, wczesna wiosna , brzuchy pełne ikry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Siema!!! W Końcu wybrałem się troche połowić, i wracam że tak powiem z przytupem na youtube! Trafiłem pięknie w godzinę dobrych brań w samo południe i naprawdę fajnie połowiłem! Trzy sandacze wymiarowy szczupak, i karpicho za ogon w godzinkę z plusem fajny wynik. Ten ostatni jegomość wymęczył mnie, co za siła to masakra, oceniam go tak na 4-5 kg dosyć ciężki był, na początku przypuszczałem że mam suma na kiju no ale niestety... Ale i tak walka niesamowita! Zapraszam do oglądania! Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Fajny zbiornik i jak widać z potencjałem, lowisz na moją ulubioną przynętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Fajny zbiornik i jak widać z potencjałem, lowisz na moją ulubioną przynętę S4P obowiązkowo w pudle, chociaż ze 3 kolory. Często gęsto jak na nic nie ma efektów to własnie S4P otwiera wode. I głównie rozmiar 9,5 cm, na tą 13 bodajże tez miałem efekty ale tylko z jednostajnego prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 PsssstMały przedsmak naszego filmu...StayTuned! Zapowiada się ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 https://m.youtube.com/watch?v=Ln-FFHtbkSo Chyba już przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Tak też można, tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Tak też można, tylko po co?choćby po to by "błysnąć" ... kiedyś wstawiałem filmik o łowieniu sumów we Francji na tyczkę..... i też zadawałem sobie to pytanie : PO CO ??? Edytowane 23 Lipca 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Co sądzicie o takim zbrojeniu przynęty? 7:50min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Zbroję dokładnie tak samo.Nie wiem czemu ale nigdy nie pomyślałem żeby zapiąć dozbrojkę za agrafkę. Edytowane 25 Lipca 2018 przez chojny83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Mnie nie przyszło by do głowy tak zbroić. Jakoś nie widzę tego przesuwania się dozbrojki po przyponie. Zawsze musi zjechać do dołu i o coś się oprzeć. Co najwyżej takie luźne montowanie może spowodować zaczepienie się pętelki dozbrojki o np wystające zapięcie agrafki i nawet jej rozpięcie. Tak ja to sobie wyobrażam więc nie stosuję. Pewnie nie mam racji skoro tak zbroicie i wszystko jest OK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Zbroję dokładnie tak samo.Nie wiem czemu ale nigdy nie pomyślałem żeby zapiąć dozbrojkę za agrafkę.Spróbuję tego "patentu" Mnie nie przyszło by do głowy tak zbroić. Jakoś nie widzę tego przesuwania się dozbrojki po przyponie. Zawsze musi zjechać do dołu i o coś się oprzeć. Co najwyżej takie luźne montowanie może spowodować zaczepienie się pętelki dozbrojki o np wystające zapięcie agrafki i nawet jej rozpięcie. Tak ja to sobie wyobrażam więc nie stosuję. Pewnie nie mam racji skoro tak zbroicie i wszystko jest OK.Robert, też jest taka możliwość, bo jak ktoś ma "szczęście", to z pewnością trafi kulą w płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Mi nie przyszło do głowy pewnie dlatego, że czasem łowie sandacze wiążąc plecionkę bezpośrednio do oczka główki jiggowej.Rzadko łowię je w ten sposób ale się zdarza.Bob patrząc w drugą stronę, jeżeli zapniesz dozbrojkę za agrafkę, od strony zatrzasku, to równie dobrze podczas szarpnięcia ( w odpowiednią stronę) może się ona otworzyć Zakładając dozbrojkę za oczko główki, w pewnych sytuacjach zyskujesz dodatkową amortyzację, spadając z oczka dozbroja pracuje jeszcze na przyponie bądź plecionce.Jak to w wędkarstwie, w danej akcji z rybą jedne rozwiązanie będzie lepsze, drugie gorsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Mam dozbrojki w ten sposób montowane,tyle tylko, że ucho jest mniejsze ,odpowiednio dobrane aby weszło tylko na ucho główki,nie ma obcji aby weszło na agrafkę,działa i jest mobilna do kilku gum :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 ...dla tego zawsze najpierw zakładam na agrafkę dozbrojkę, najczęściej zakończoną krętlikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Cześć! Siemano! Przedstawiam wam kolejny film z "domowej wody". Oj tego dnia się działo, na filmie jest ukazanych bodajże 6 zanderków ale ogólnie tego dnia złowiłem 7 sandaczy, mega dzionek, dla takich brań warto zostać trochę dłużej po ciemku, i warto zostać pokutym przez komarzyska . Te pstryki gdy nie widzisz plecionki, i szczytu wędki ajj! Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Po długiej przerwie nareszcie coś nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi