wobo Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Takie ciała zdecydowanie lepiej się ogląda w innej kategorii filmów... A poza tym, jakieś filety, wszystko(chyba, całego nie oglądałem) do wora, zły przykład hahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Zamiast oglądać nasze Polskie rybki , to wy jakieś Karaiby i jeszcze nie nasze polskie (najlepsze) Dupeczki oj brak Patriotyzmu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ja jak się napatrzę na taką beznadzieję, to wzbiera we mnie taki duch patriotyczny .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Taa, to może nie "Rolnik szuka żony" a "Wędkarz szuka żony". To byłby hicior, ale tylko dla Nas, Wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Panowie , żenujące jaka zazdrość przez WAS przemawia , A fe ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Takie ciała zdecydowanie lepiej się ogląda w innej kategorii filmów... A poza tym, jakieś filety, wszystko(chyba, całego nie oglądałem) do wora, zły przykład hahahahaChyba przesadziłeś mimo wszystko , widziałem u nas na stronach już niejedną czyjąś dziewczynę czy żonę dosyć ładną zgrabną i zadbaną i chyba nie mam skojarzeń co do kategorii w jakich filmach mogłyby występować . Na Florydzie czy innych Karaibach to raczej w normie tego typu stroje . Fakt że panienka się trochę lansuje ale osobiście z powodu mnie mogłaby jak najczęściej ... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Wyobrażacie sobie siebie na tej łajbie ????Ja tak ......... a niech łowią , ja popatrze I to jest właśnie sedno wędkarstwa ciepłomorskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Polecam szczególnie okolice trzeciej minuty ... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Chyba przesadziłeś mimo wszystko , widziałem u nas na stronach już niejedną czyjąś dziewczynę czy żonę dosyć ładną zgrabną i zadbaną i chyba nie mam skojarzeń co do kategorii w jakich filmach mogłyby występować . Na Florydzie czy innych Karaibach to raczej w normie tego typu stroje . Fakt że panienka się trochę lansuje ale osobiście z powodu mnie mogłaby jak najczęściej ... . Taaa... głodnemu chleb na myśli.Ja myślałem o dramacie psychologicznym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Taaa... głodnemu chleb na myśli.Ja myślałem o dramacie psychologicznym:)Aaaa no chyba że , jeśli tak to przepraszam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Siema! W końcu się zebrałem i coś nagrałem. Spontaniczny wypad nad moją ulubioną wodę, niestety efekty słabe, ale myślę że dopiero się rozkręca ten prawdziwy sezon . Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam! FB : https://www.facebook.com/mkfishhing/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Co to za dragon ? Siema! W końcu się zebrałem i coś nagrałem. Spontaniczny wypad nad moją ulubioną wodę, niestety efekty słabe, ale myślę że dopiero się rozkręca ten prawdziwy sezon . Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Co to za dragon ? Kijaszek i młynek dragona. Z obydwu jestem mega zadowolony. Kijek to CXT SFX SuperFast 2.13 / 18-42 g, kijaszek petarda, pod sandacza, szczupaka na ciężko już mogę powiedzieć bo targa przynęty po 50 g łącznej wagi i nie jęknie. Młynek nowy wypust Team Dragon FD 1030iZ. Wysoka kultura pracy, jak na dragona, nawet pod dużym obciążeniem, od tamtego sezonu go używam nie ma lekko, a daje rade, oczywiście bolączką jest łożysko w rolce, trzeba tego pilnować. Poza tym prawie że już po dwóch sezonach, nie zauważyłem aby gdzieś dostawał luzów, na korbie tak samo jest lux, minimalny luzik. Jak narazie mnie zaskakuje. I ŻEBY NIE BYŁO, nie reklamuje tej firmy, ale dzielę się z rzetelną opinią użytkownika, który chory jest na wszystko co się kręci, jest stare i ma na imie DAIWA hihi. Pozdro! Edytowane 8 Października 2018 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Robią dobrą robotę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wild Fish Stories Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Dzięki za udostępnienie. Tym razem zamiast chodzić - wiosłowaliśmy. 4 dni na wiosłach jak się okazuje to naprawdę DUŻO! Ponad 50 km spływu, 4 pontony, tony przynętek i mega dużo ryb. Ogień w barkach, super atmosfera i dzika przyroda w weekend największych zagrożeń pogodowych - enjoy! Sprawdzajcie insta!www.instagram.com/WildFishStories Edytowane 12 Października 2018 przez Wild Fish Stories 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki za udostępnienie. www.instagram.com/WildFishStoriesPiękne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki za udostępnienie. Tym razem zamiast chodzić - wiosłowaliśmy. 4 dni na wiosłach jak się okazuje to naprawdę DUŻO! Ponad 50 km spływu, 4 pontony, tony przynętek i mega dużo ryb. Ogień w barkach, super atmosfera i dzika przyroda w weekend największych zagrożeń pogodowych - enjoy! Sprawdzajcie insta!www.instagram.com/WildFishStoriesZdecydowany lajk dla Twórców i uczestników - super klimacik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki za udostępnienie. Cała przyjemność po mojej stronie Prośba do wszystkich forumowiczów: Dobijcie chłopakom trochę subskrybcji bo aż żal patrzeć gdy kanał z takim potencjałem ma 80 subów a np.Lucio Łowca 80 tys.(Żeby nie było nieporozumień nic do lucia nie mam,pewnie zasłużył sobie starannym prowadzeniem kanału ale różnicę w jakości widać i to bardzo ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi