Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Takie ciała zdecydowanie lepiej się ogląda w innej kategorii filmów...

A poza tym, jakieś filety, wszystko(chyba, całego nie oglądałem) do wora, zły przykład hahahaha

Chyba przesadziłeś mimo wszystko , widziałem u nas na stronach już niejedną czyjąś dziewczynę czy żonę dosyć ładną zgrabną i zadbaną i chyba nie mam skojarzeń co do kategorii w jakich filmach mogłyby występować . Na Florydzie czy innych Karaibach to raczej w normie tego typu stroje . Fakt że panienka się trochę lansuje ale osobiście z powodu mnie mogłaby jak najczęściej ... :D  .

• Like 1

Chyba przesadziłeś mimo wszystko , widziałem u nas na stronach już niejedną czyjąś dziewczynę czy żonę dosyć ładną zgrabną i zadbaną i chyba nie mam skojarzeń co do kategorii w jakich filmach mogłyby występować . Na Florydzie czy innych Karaibach to raczej w normie tego typu stroje . Fakt że panienka się trochę lansuje ale osobiście z powodu mnie mogłaby jak najczęściej ... :D  .

Taaa... głodnemu chleb na myśli.

Ja myślałem o dramacie psychologicznym:)

Co to za dragon ? :)

Kijaszek i młynek dragona. Z obydwu jestem mega zadowolony. Kijek to CXT SFX SuperFast 2.13 / 18-42 g, kijaszek petarda, pod sandacza, szczupaka na ciężko już mogę powiedzieć bo targa przynęty po 50 g łącznej wagi i nie jęknie. Młynek nowy wypust Team Dragon FD 1030iZ. Wysoka kultura pracy, jak na dragona, nawet pod dużym obciążeniem, od tamtego sezonu go używam nie ma lekko, a daje rade, oczywiście bolączką jest łożysko w rolce, trzeba tego pilnować. Poza tym prawie że już po dwóch sezonach, nie zauważyłem aby gdzieś dostawał luzów, na korbie tak samo jest lux, minimalny luzik. Jak narazie mnie zaskakuje. I ŻEBY NIE BYŁO, nie reklamuje tej firmy, ale dzielę się z rzetelną opinią użytkownika, który chory jest na wszystko co się kręci, jest stare i ma na imie DAIWA hihi. Pozdro! 

Edytowane przez MATIG
  • Like 1

Dzięki za udostępnienie.

Tym razem zamiast chodzić - wiosłowaliśmy. 4 dni na wiosłach jak się okazuje to naprawdę DUŻO! Ponad 50 km spływu, 4 pontony, tony przynętek i mega dużo ryb. Ogień w barkach, super atmosfera i dzika przyroda w weekend największych zagrożeń pogodowych - enjoy!

Sprawdzajcie insta!

www.instagram.com/WildFishStories

Edytowane przez Wild Fish Stories
  • Like 6

Dzięki za udostępnienie.

Tym razem zamiast chodzić - wiosłowaliśmy. 4 dni na wiosłach jak się okazuje to naprawdę DUŻO! Ponad 50 km spływu, 4 pontony, tony przynętek i mega dużo ryb. Ogień w barkach, super atmosfera i dzika przyroda w weekend największych zagrożeń pogodowych - enjoy!

Sprawdzajcie insta!

www.instagram.com/WildFishStories

Zdecydowany lajk dla Twórców i uczestników - super klimacik  :) .

Dzięki za udostępnienie.

Cała przyjemność po mojej stronie  :D

Prośba do wszystkich forumowiczów: Dobijcie chłopakom trochę subskrybcji  bo aż żal patrzeć gdy kanał z takim potencjałem ma 80 subów a np.Lucio Łowca 80 tys.(Żeby nie było nieporozumień nic do lucia nie mam,pewnie zasłużył sobie starannym prowadzeniem kanału ale różnicę w jakości widać i to bardzo ;) )

• Like 1