bartosz311287 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Mój film z wislanymi bolkami.https://m.youtube.com/watch?v=0KwZZ02oGQs&t=4s 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 SIEMA!!! Przedstawiam wam kolejny materiał z wypadu za jesiennymi zębatymi zbójami! Tym razem coś tam złowić się udało. Zameldował się nieduży szczupak taki 50+ na Westina Shad Teez 16 cm, te gumy miażdżą swoją pracą . Poza tym dużo drobnicy, ewidentnie widać było że ta woda tego dnia żyje. Niestety nic poza tym szczupakiem nie udało mi się złowić, jedynie jakieś pojedyncze brania, ślady na gumach po zębach szczupali.. . Kolejny film postaram się nagrać z wypadu na garbusy, niedługo woda powinna się wyklarować, a zbóje w paski powinny zacząć ostro żerować . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Kolejna świetna produkcja moich ulubionych Holendrów . Niby instruktażowo , a w pięknej oprawie momentami . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodomania Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Panowie z Jackall/Shimano spotykają T. Namiki nad wodą... nic nie kumam, ale bawią się świetniehttps://youtu.be/6DSz8JWnu7Q A tutaj pokazuje im swój "statek kosmiczny"Polecam ok 4:40 min...https://youtu.be/t6HfHjDauNU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Pod choinkę każdy z nas dostanie taką "łódeczkę", czego Wam i sobie życzę. O balonie nie wspomnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Właśnie miałem wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 https://youtu.be/QZIuj0COwkg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 https://youtu.be/PvnjhVMm2dw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Phiiii. wielkie mi coś Dzisiaj wielokrotnie tak próbowałem ... ani razu tak mi nie wyszło! ale intuicyjnie wiem, że to bardzo proste!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Phiiii. wielkie mi coś Dzisiaj wielokrotnie tak próbowałem ... ani razu tak mi nie wyszło! ale intuicyjnie wiem, że to bardzo proste!!! Potrzeba dużej odwagi i wyobraźni, by myśleć, że jest to proste(Robert, Bratnia duszo, oczywiście żartuję). Ps. Robert, ćwicz proszę, a później mnie naucz. Edytowane 4 Listopada 2018 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Phiiii. wielkie mi coś Dzisiaj wielokrotnie tak próbowałem ... ani razu tak mi nie wyszło! ale intuicyjnie wiem, że to bardzo proste!!! Ćwiczenie czyni mistrzem.. To już wiesz, brody Ci się nie robią, Ja stwierdziłem, że to nie dla mnie, ale Ty masz szansę, że też będziesz tak(od niechcenia) podawał przynętę w punkt:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 ...obawiam się, że już czasu mi nie starczy na opanowanie takiej techniki choć zbliżony sprzęt do tego z filmu, zapewne wyszukał bym w "szafie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ćwiczenie czyni mistrzem.. To już wiesz, brody Ci się nie robią, Ja stwierdziłem, że to nie dla mnie, ale Ty masz szansę, że też będziesz tak(od niechcenia) podawał przynętę w punkt:)Tak jak kolega napisał, tylko trening. ...obawiam się, że już czasu mi nie starczy na opanowanie takiej techniki choć zbliżony sprzęt do tego z filmu, zapewne wyszukał bym w "szafie" Jest sprzęt, więc są możliwości, a czas można podporządkować sobie, czasami. Kochani, żyjmy po to, by spełniać swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 A mi dziś takie coś udało się nagrać https://www.youtube.com/watch?v=l_G3n_JYwAU&lc=z235fzt5pwustnzxy04t1aokgkahkkoj2503st3c4t3grk0h00410 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Nie da się wstawić filmu z FB, a na youtube tego nie ma, więc walimy linka z profilu: https://www.facebook.com/WildFishStories/posts/2231191803872996?notif_id=1541524246452369¬if_t=page_post_reactionAbsolutnie fantastyczne ! Dobrze , że ktoś jest w stanie zrealizować film pokazujący to , co najlepsze w naszej pasji . Ileż to razy żałowałem , że to co widzę nie jest rejestrowane - a tu proszę . Ujęcia bezbłędne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajojeq Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Może ktoś jest zainteresowany oglądaniem połowów(lub prób połowów) w odleglejszych krajach to skleiłem czwartą część z Japonii, próbowałem trochę pogadać do kamery (opowiedzieć o przynętach itd) bo każdy sugeruje, żeby było tego więcej. Jakby ktoś miał jakieś pytania odnośnie tamtych rejonów to jak potrafię to chętnie odpowiem 24 min prawie więc dosyć długo ale mam nadzieje komuś do gustu przypadnie pozdrawiamKarol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi