BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Już dawno nie było filmu, który by mnie tak wciągnął... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Mógł szpulkę odchudzić i ponawiercać otwory ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Chciałbym zobaczyć jak ten kołowrotek zapala się po odjazdach metrówki, to by było coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ruchoma szpula więc chyba casting Raczej centerpin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Już dawno nie było filmu, który by mnie tak wciągnął... Proponuję załączyć ten film w temacie Baitcasting, większość początkujących castingowców nie będzie miała więcej pytań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) chyba kolejna seria z zawodami, tym razem fińskimi (chyba) ! :D::DD:D:D Edytowane 8 Grudnia 2018 przez karkoszek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 https://youtu.be/J-tZCnhy8xQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zapraszam na mój najnowszy film z tegorocznej wyprawy do Nepalu. Miłego oglądania Wam życzę. Pozdrawiam. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Hahaha dobre ale chyba to nie to miejsce na ten film, pomimo że tematyka wędkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Racja. Przepraszam ale tak mnie to rozbawiło, że chciałem podzielić się tym z innymi ale nie miałem chwilowo czasu odszukać odpowiedniego tematu ????. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez erqgth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 3 godziny łowienia, godzina kręcenia i 20 minut montaż. Najdłużej to się na YT wrzucało. A miałem nikomu nie pokazywać. Z serii na ryby z dziadkiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Co to za kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Co to za kijek?Dragon MS-X MicroSpecial 2,5-16 2,28. drugi raz go miałem na rybach, to nie jest to czego szukam A tu jest ostatni fragment, który nie wiem czemu, się nie zrenderował. Edytowane 14 Grudnia 2018 przez karkoszek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Podobnie połowiłem tyle ,że na rzece.Większych jak 35cm nie było . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Podobnie połowiłem tyle ,że na rzece. Większych jak 35cm nie było .Zaraz wyjdzie, że u nas eldorado jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 https://youtu.be/HUVk6nNxpq4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opowieści znad przykosy część trzecia . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 chyba kolejna seria z zawodami, tym razem fińskimi (chyba) ! :D::DD:D:Dhttps://www.youtube.com/watch?v=tKIOpgaxpdM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ayD_0EwSVOV7RLFa3VU6ArxgPeEHBqi1JyHI7HA3aZ09-yRdCBfBoqIQZgadza się zawody na fińskiej wodzie z tubylcami Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 To nie jest film typowo wędkarski ale myślę że warto obejrzeć: https://vod.pl/filmy-dokumentalne/szczesliwi-ludzie-rok-w-tajdze-caly-film-online-za-darmo/ymdjdgc "Szczęśliwi ludzie: rok w tajdze" to poruszająca opowieść o syberyjskiej głuszy, gdzie - z dala od cywilizacji - 300 osób zamieszkuje małą miejscowości Bakhtia nad rzeką Jenisej. Nie ma tutaj telefonów, nie ma elektryczności, nie ma bieżącej wody. Dostać się tutaj można tylko śmigłowcem, bądź łodzią.To właśnie w tym miejscu reżyser "Szczęśliwych ludzi" Werner Herzog wraz ze swoją ekipą filmową obserwuje rok z życia tubylców - myśliwych, wędkarzy i innych osób zamieszkujących wioskę. Przygląda się zwykłej codzienności w pokrytym śniegiem niedostępnym regionie świata, tamtejszym rytuałom i tradycjom. Ostatecznie "Szczęśliwi ludzie: rok w tajdze" pokazuje więc, że gdyby nagle cywilizacja upadła, to właśnie mieszkańcy tajgi przetrwaliby dzięki wiedzy i tradycji swoich przodków." 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 "mieszkańcy tajgi przetrwaliby dzięki wiedzy i tradycji swoich przodków."" A co stało by się z mieszkańcami Warszawy, Paryża... gdyby tak przez dwa tygodnie zabrakło energii elektrycznej? Warto się zastanowić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Rok temu szczupak 65cm również zdewastował mi kotwice w woblerze Megabass. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi