M4TYY Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 cały kanał bardzo fajny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Wiem, że większość z nas śledzi ten kanał, lecz sądzę, że każdy powinien zobaczyć ten odcinek (szczególnie początkujący wędkarze). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2019 przez maniak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Siema! Przedstawiam wam film z rozpoczęcia sezonu szczupakowego, niestety z dużym opóźnieniem, ale jest... Film nagrywany 1 Maja, na pewnym jeziorze, niektórzy jak może i większość pozna co to za jezioro . Efekty dosyć niezłe, na filmie pokazane są trzy szczupaki, ale ogólnie wyjechały cztery wszystkie takie koło 60 cm, także wypad udany. Wybrałem się ze znajomym Michałem, który dosyć dobrze zna tą wodę, jeszcze będzie nie jeden film w takim składzie, także czekajcie na kolejne filmy z łódeczki. Pozdrawiam! Edytowane 3 Lipca 2019 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17imago Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Witam. Zapraszam do programu pierwszego TVP w czwartek 4.07.2019r.o godz. 22.50 na program "Magazyn śledczy Anity Gargas" dotyczący naszego wspólnego hobby.ps. ja niestety będę w tedy pracy i nie będę mógł obejrzeć wobec czego proszę kolegów o nagranie i podzielenie się ze mną abym mógł to zrobić w późniejszym czasie. Pozdrawiam. Edytowane 3 Lipca 2019 przez 17imago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Z tego wątku dowiesz się wszystkiego ... a nawet więcej http://jerkbait.pl/topic/128406-407-pzw-gwiazd%C4%85-magazynu-%C5%9Bledczego/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17imago Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Robusiu; dziękuję. Jeśli będzie, to co będzie, że tak powiem toczka w toczkę.... Kykypy3hnk już stoi więc lecę na zwiady. Privetstviye. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17imago Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Ponawiam prośbę o nagranie tego reportażu jeśli ktoś może to uczynić bo ja będę w pracy i prosze o pomoc - w tym temacie oczywiście. Tylko o to mi chodzi. Chcę to tylko obejrzeć. Nic więcej. Edytowane 3 Lipca 2019 przez 17imago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Robusiu; dziękuję. Jeśli będzie, to co będzie, że tak powiem toczka w toczkę.... Kykypy3hnk już stoi więc lecę na zwiady. Privetstviye. ..."Robusiu"... to milusie jednak czytając Twój wpis prezentacyjny o sobie ...bardzo zastanawiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17imago Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie chcę mi się tutaj odnosić do twoich emocjonalnych podniet poza tym o co poprosiłem. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) klasa! przeczytaj sam siebie i nie masz za co dziękować Edytowane 3 Lipca 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17imago Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 No teraz nie mam tobie za co dziękować z pewnością. Ale może następnym razem będę wdzięczny i już wpadłeś w samozachwyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ..."Robusiu"... to milusie jednak czytając Twój wpis prezentacyjny o sobie ...bardzo zastanawiające ..."Witam. Jestem człowiekiem tolerancyjnym jednakże nie przywykłem aby zwracanie się do mnie jak do kolegi od kieliszka było wyrazem uprzejmości. Nie jestem niczyim koleżką. Proszę zatem o zwracanie się do mnie z godnością."... To cytat z ciebie i stąd moje "zastanowienie" gdyż nie wspominając nie wypitego nawet jednego kieliszka nie zamieniliśmy nigdy wcześniej nawet jednego zdania. Więc zamiast szukać "emocjonalnych podniet" stosuj wobec innych zasady, których sam oczekujesz. A jako , że to wątek o filmach to ...THE END 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17imago Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 No cóż.mogę tylko się odnieść do twoich wyrafinowanych sztuczek i pseudo pomocnych wskazówek, które nic nie wnoszą do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Coś o bieszczadzkich pstrągach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) u nas jesień i świnoujście, kanał piastowski/mieleński pierwsze mrozy, całe szceście zazwyczaj na torze wodnym gdzie nie wolno plywać, ale prostra sprawa w porcie na kranie podrywka 8x8m i cała obsada zmiany ma kolację... plus masa mobilnych wędkarzy ktorzy tylko na handel ryby birą... sam bez winy nie jestem bo jak pracowałem przy budowie kanału to się ryby na patelnią brało a odnośnie okoni to kilóka wlatuje raz na 2-3h Edytowane 7 Lipca 2019 przez Michal_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 ja po niemiecku to zasadniczo "Hande hoch !" i "nicht schissen" ale przekaz zrozumiałem : https://www.youtube.com/watch?v=zKk9-qNEr1M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Chcesz cos dokladnie wiedziec Pawel?Generalnie nie ogladam "takich" filmow ale ten ogladnalem z przyjemnoscia bo ja poprostu lubie Babs Kijewski i chetniej ogladam radosc z lowienia (nawet jak jest "troche" sterowana w youtuberskim albo instra-stylu), zamiast zblazowanych min i rozmow niby to "starych wyjadaczy", ktorzy to biadola "bo dawniej bylo wszystko: lepsze, wieksze, o ilosciach nie wspominajac...."Co do techniki lowienia to z tego co widac to lowia z najazdu z elektroniczna kotwica i tez troche w dryfie, raczej w pionie. Babs nie opowiada o technice, podziwia spiewajaca i usmiechnieta Cecylie i jej chrapiacego psa. Po pierwszy dniu przenosza sie na sekretne lowisko Cecyli i do konca filmu nie pada nazwa jeziora,- bo to tajemnica, a jak wiadomo tajemnca nie moze sie wydac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi