Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo podoba mi się że widząc kotwiczkę w skrzelach nie próbował jej wyszarpać tylko od razu cięcie, do tego minimum czasu ryby poza woda, krótka sesja i do wody, klasa. Nic tylko oglądać i brać przykład jak obchodzić się z dużymi rybami.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 9

Nie ukrywam że bardzo mi się takie hole podobają, sam też staram się tak holować.Czuć wtedy prawdziwą moc ryby na końcu zestawu. A nie 15 minut walki z metrową rybą. 

Mi się jedno podobało, to że zanim ją wyjęli do mierzenia przytrzymali rybę w podbieraku. Trzeba sobie zdać sprawę że w trakcie holu ryba daje z siebie wszystko, można to porównać do biegu na setkę. Sam staram się robić w ten sposób. To do osób które uważają podbierak za niepotrzebny gadżet z czym ostatnio spotkałem się w internecie przy okazji łowienia boleni.

Edytowane przez wujek
  • Like 5

Mi się jedno podobało, to że zanim ją wyjęli do mierzenia przytrzymali rybę w podbieraku. Trzeba sobie zdać sprawę że w trakcie holu ryba daje z siebie wszystko, można to porównać do biegu na setkę. Sam staram się robić w ten sposób. To do osób które uważają podbierak za niepotrzebny gadżet z czym ostatnio spotkałem się w internecie przy okazji łowienia boleni.

To wg mnie powinien być standard

To co mi się jeszcze podobało, to to, że nie probowali wyhaczac, tylko od razu cięcie hakow, aby takiej rybie możliwie ograniczyć stres i uszkodzenia

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Like 2