Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Straszne mnie wędkarstwo :o  zamiast wypocząć nad wodą i się po relaksować to gapisz się jak szpak w PIz...

Presja sukcesów i komercja sprzętowa za kilka lat zabije "prawdziwe wędkarstwo "

Gratulacje  jeśli tak wypoczywasz nad wodą jeszcze raz winszuję :lol: 

Pzdr. Sukcesów życzę i Wesołych Swiąt

• Like 1

Cały pic, z którym mamy problem (nie tylko w zakresie wędkarstwa), że nie można nikomu odbierać prawa do realizacji swojego/naszego hobby oraz wyrażania opinii na ten temat. Jedni korzystają ze "sznurka" inni z satelity i to nie jest powód do podziałów i umniejszania radości i sukcesów osiąganych w wędkarstwie  :)

A obrażanie innych, to już pozostaje poniżej jakiegokolwiek poziomu. Żenada

Edytowane przez BOB
  • Like 7

Cały pic, z którym mamy problem (nie tylko w zakresie wędkarstwa), że nie można nikomu odbierać prawa do realizacji swojego/naszego hobby oraz wyrażania opinii na ten temat. Jedni korzystają ze "sznurka" inni z satelity i to nie jest powód do podziałów i umniejszania radości i sukcesów osiąganych w wędkarstwie  :)

A obrażanie innych, to już pozostaje poniżej jakiegokolwiek poziomu. Żenada

Panie Robercie ma Pań rację, niestety tu jest dużo takich obrażających, sam wielokrotnie przekonałem się na własnej skurze. 

Edytowane przez Mariusz1000
  • Like 1

Straszne mnie wędkarstwo :o  zamiast wypocząć nad wodą i się po relaksować to gapisz się jak szpak w PIz...

Presja sukcesów i komercja sprzętowa za kilka lat zabije "prawdziwe wędkarstwo "

Gratulacje  jeśli tak wypoczywasz nad wodą jeszcze raz winszuję :lol:

Pzdr. Sukcesów życzę i Wesołych Swiąt

Jesli to ścisle do mnie to sory ale sie zagalopowałeś... 

Jak Ci nie pasuje to nie oglądaj. Livescopa nie mam i nie kupie, a że moj znajomy kupuje wszystkie najnowsze technologie to korzystam i dziele sie z innymi , ot taka cała historia

Każdy ma swoją wizje wędkarstwa a w niej jeden wspólny mianownik... Nie ważne jak , ważne żeby czerpać z tego radość

• Like 7

Mam kolegę, który męczy livescope już cały rok. Prawie nie łowi już z rzutu, tylko gra w grę. On pływa i gapi sie w ekran, a ja sobie wesoło rzucam dookoła. Chyba że coś jest pod nami to i ja kończę rzut na ekranie, czasem udaje się w grę wygrać :)

• Like 1

Możemy mieć różne zdania w temacie metod połowu i wykorzystywaniu elektroniki w naszym hobby, lecz powinniśmy dążyć do tego, by w codziennym życiu (również tutaj) propagować kulturę osobistą i piętnować wszelkie przejawy chamstwa, które coraz częściej goszczą na JB.

• Like 5

Witam.

Dziś zapowiedź mojego filmu "Rio Dorado" z tegorocznej wyprawy do Boliwii!  Było tam nam dane zmierzyć się nie tylko z piękną, górską rzeką spływającą z Andów w bezkresne lasy Amazonii, ale również spotkać na swojej drodze świętą rybę Indian - Golden Dorado. Zapraszam na trailer i życzę miłych wrażeń!

• Like 17