golenia Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Jak zwykle mega !!! Wcześniejsze filmy z tuńczykami obejrzałem ze sto razy Pozdrawiam i zazdroszczę wypraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Na wyjeździe dałem "tubylcowi" który łowił tylko żyłką i miękkim kijem, swoją wędkę trochę szybszą z plecionką. Przy pierwszym braniu z wrażenia prawie nie wyskoczył z łódki. Ja bym powiedział szatan nie ryba. Czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Livescope w akcji, warto oglądnąć:https://www.youtube.com/watch?v=BnWyBi6e5LsCo poniektórym się przyda. Z dedykacją szczęśliwego nowego, 2020go. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Moim zdaniem na tym forum nie przystoi promowanie metod, które w naszych wodach uważane są za nieregulaminowe. A ta maść, to ma spowodować znowu jakiś zamęt i poróżnienie wśród wędkarzy? Przykre:/Więcej rozsądku i umiaru we wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Możesz mi powiedzieć, kto i gdzie promuje nieregulaminowe zasady łowienia? Szczerze mówiąc, nie mogę się doszukać niczego takiego. Widzę natomiast nieuzasadnioną, niepotrzebną, niemerytoryczną dyskusję. Ot, jak i między innymi, i my tu teraz odstawiamy. A rozsądek i umiar przyda się tu wielu, wielu ludziom. Czego z całego serca życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) A rozsądek i umiar przyda się tu wielu, wielu ludziom. Czego z całego serca życzę.Zapomniałeś dopisać ...tolerancja Edytowane 30 Grudnia 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wracając do filmów Wyprawa Team Svartzonker na Musky Uwaga...Dla bardziej wrażliwych jest scena połowu Musky przy pomocy zawanswanej technologii Panoptix Livescope 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Kaldoaivi, coraz bardziej mnie swędzą stopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 I żeby nie było tak słodko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dziękuję za wszystkie komentarze. Bardzo mi miło koledzy.Poniżej link do pełnej wersji mojego filmu z boliwijskiej wyprawy.Pozdrawiam serdecznie. Maciej G. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jest część czwarta pasiastych zmagań . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Fajne akcje , są brania . Szkoda , że u nas nie może być tak normalnie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Więcej wody to i więcej możliwości, dodać do tego zdrową mentalność społeczeństwa i mamy efekt jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zapraszam do oglądania mojego filmu z Ugandy. Jest to dość szczegółowa relacja całej wyprawy więc nie jest to krótki film i najlepiej obejrzeć go wieczorem z browarkiem lub drinkiem w ręce . https://www.youtube.com/watch?v=D4qtPFjin-o 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Film z rozpoczęcia sezonu pstrągowego na Roztoczu. Zapraszam do oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=POoS_MLyJT0 Edytowane 10 Stycznia 2020 przez tasiek321 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zapraszam do lasu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jak zobaczyłem te pierwsze ujęcia z filmu to stwierdziłem że obejrzę na spokojnie w domu,nie na chybcika w robocie.Jest klimacik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Mam taką przynętę ... no i po prostu tylko mam choć kilkakrotnie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi