lukson Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jest plan na coś takiego w przyszłym rokuhttps://www.youtube.com/watch?v=EOzQNFSssOY&t=197s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Obraz nowoczesnego, etycznego wędkarstwa. Kreacja zachowań i współczesnych idoli. Edytowane 9 Marca 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Zwykłe bydło nad wodą... Edytowane 9 Marca 2020 przez kezmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Tak myślę że chcą kreować lub kreują nowe trendy wędkarstwa. Ale dla mnie to buraki z brakiem szacunku dla przyrody. Dla mnie same wędkowanie bez obserwacji całego ekosystemu to upośledzenie . Przepraszam jak kogoś obraziłem , ale to zdecydowanie jest powiązane a jak ktoś tego nie widzi to moim zdaniem nie jest wędkarzem tylko jakimś rybołowcą , nawet i skutecznym ale nie widzącym nic oprócz czubka wędki. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Obraz nowoczesnego, etycznego wędkarstwa. Kreacja zachowań i współczesnych idoli. Miałbym prośbę do osób wklejających filmiki pleciony.pl aby ostrzegały o tym. Np.: ja nie chcę nabijać im oglądalności przez nierozważne kliknięcie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jacek to trzeba wynieść z domu ( wzorce, zasady itd )...Widzisz. Jedni jadą nad wodę delektować się przyrodą i ciszą a inni jadą tą ciszę zakłócać, zapalić blanta, wypić browara z kumplami, pochwalić się nowymi gadżetami w sieci itp. Totalne dno... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że znajdują odbiorców. Niestety takie sporty jak wędkarstwo czy łowiectwo zmierzają w złym kierunku. Tradycja powoli zanika a w jej miejsce wchodzi czysty sport. W połączeniu z typowym buractwem mamy to co na załączonym obrazku... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 ... na filmach to może jest 1/3 tego , jak naprawdę potrafią się "zabawić" nasi "idole" .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jacek to trzeba wynieść z domu ( wzorce, zasady itd )...Widzisz. Jedni jadą nad wodę delektować się przyrodą i ciszą a inni jadą tą ciszę zakłócać, zapalić blanta, wypić browara z kumplami, pochwalić się nowymi gadżetami w sieci itp. Totalne dno... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że znajdują odbiorców. Niestety takie sporty jak wędkarstwo czy łowiectwo zmierzają w złym kierunku. Tradycja powoli zanika a w jej miejsce wchodzi czysty sport. W połączeniu z typowym buractwem mamy to co na załączonym obrazku...Wypić browara a nawet mocniej siedząc na łódce po abordażu trzech łodzi o 12 w nocy w Finlandii , wspominam niesamowicie. Ale to zupełnie inna wizja łowienia i szacunku dla przyrody. Każdy z nas miał coś niesamowitego do opowiedzenia oprócz złowionych ryb. Dlatego mimo ograniczonego budżetu , jak najdalej od cywilizacji[emoji6]. A ryby czasem się trafiają innym czasem nie , a czasami wędka na krzaku a ja lecę za sarną , zającem czy żurawiem. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Jak macie chęć zawieszenia oka na nowym filmie z ostatniego wypadu na Roztoczańskie potoki to zapraszam do oglądania, na filmie padły dwie życiówki i może nie są to sześćdziesiątki ale pozytywne emocje towarzyszyły biorąc pod uwagę fakt że jeden łowca był na pstrągach drugi raz w życiu. Na filmie piki jak to bywa Edytowane 10 Marca 2020 przez Pracownia Mandula Chełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dla tych co nie mają facebuka tak jak ja Montaż - oczywiście borys https://pl-pl.facebook.com/angrypikes/videos/556798961594362/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Rozmawiałem chwile z Markusem na targach o tegorocznej edycji i powiedział mi że wszyscy uczestnicy zabawy nie są zadowoleni z powodu dużej ilości ekip. Na jedną zespół w odcinku przypada około 5 minut, jak wiadomo chodzi tu o promocję marki, pokazanie nowości, generalnie słabo to wygląda, myślę że następna produkcja wróci do 4-5 ekip. Edytowane 14 Marca 2020 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak jak reszta filmów jakościowo (oprócz fly&jerk) pikuje w dól , to produkcje muchowe mają na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołobrzeg Fishing Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Zapraszam wszystkich do subskrybowania naszych kanałów ! https://www.youtube.com/channel/UC-B2XbfM3WV7GQlkHF6G5Ww?view_as=subscriber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Wirus panuje, ryby nie chciały brać, więc z nudów coś tam nagrałem. Krótka recenzja nowego kija z przeznaczeniem na okonie [emoji6]https://youtu.be/RryROrZ95r4 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ciekawy materiał https://www.youtube.com/watch?v=gk4NtERbX4s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 W sumie nie wiem gdzie to wrzucić, ale to Kanalgratis i film, fajnie?Może ktoś ma ochotę sobie poklikać i się pobawić?https://lures.pl/pl/i/PHOTOFISH-zaprojektuj-swoja-przynete/24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Widziałem to na profilu FB Kanalgratis. Super sprawa. Moim zdaniem to zasługuje na osobny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 CWC szczęściarze :-)fajny finał,jak w poprzednim sezonie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi