lukson Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 aż ślinka cieknie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Naprawdę duże bolenie na muchę ... https://youtu.be/EkCHhJp6GYIPrzyjacielu mój, skad wytrzasnąłes cały film? Edytowane 9 Maja 2020 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Sam się wziął był pojawił , co skwapliwie wyłapałem wrzucając dla potomnych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Filmik Mojego Autorstwa ,Amatorka ale fajne Jaziolki na Woblerki Naszego kolegi z FORUM Tomasza Janeczka i nie tylko ;P zapraszam https://www.youtube.com/watch?v=kSqc5kbACk4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 https://youtu.be/itDVMqfCMzA Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Właśnie teraz na TVR leci Wędkarska Pasja z naszymi kolegami z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Kolejne ryby, które "wyjechały z mety",To ja już chyba wolę gumofilce i kotlety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nowy film o tym jak łowić na jigi z pracowni już na kanale. Przy okazji dzięki Wam za uznanie naszych jigów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Wyspa Fyn, Dania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 https://youtu.be/ZsBxTeTnNOM Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Krotki klip ukazujący muszkarstwo moimi oczami Flyfishing vibes https://youtu.be/IKvsOFeL_Z0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Krótki film z ostatniej wyprawy na pajki, cast, przynęty 40-90g, jerki, gumy, tym lubie najlepiej łowić szczupaki. Ale druga wędka też znalazła swoje miejsce na pokładzie krypy, był to kij do 25g i pudełko z wahadłówkami i obrotówkami. Tego dnia szczupaki kompletnie nie aktywne ale za to okoń połakomił się na obrotówke w rozmiarze 3. Edytowane 19 Maja 2020 przez Pracownia Mandula Chełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Świetna przygoda...film miazga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meru Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 WILD FISH STORIES TO JEST TO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Zawody w czasach „zarazy” on-line 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Witajcie moi drodzy! Przedstawiam wam kolejny film z trzech pstrągowych wypadów. Wstrzeliłem się w pewien rodzaj przynęt które dają świetne efekty. Pstrągi co prawda nie za duże ale zabawa jest przednia. Jednak bardziej mnie cieszy to że w rzece są jeszcze potężne ''kłody'' które gdy się ukażą robią to w sposób majestatyczny niczym Pan tej rzeki. Takiego właśnie potworka widziałem i jest to ukazane na filmie. Po przemyśleniu mógł być to potężny pstrąg potokowy wielkości około 70 cm z plusem, lub trotka, co do troci to mam mieszane uczucia bo ciężko te ryby miałyby się przedostać do tej rzeki aczkolwiek taka opcja jest też możliwa. Zapraszam serdecznie do oglądania. Pozdrawiam. FB : https://www.facebook.com/mkfishhing/ Edytowane 24 Maja 2020 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Krótki filmik z dwóch wyjazdów w poszukiwaniu szczupaków. Miłego oglądania [emoji6] https://youtu.be/jUkIP89rNJo Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 A potem mówią że szczupak kołowrotek przemielił ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) A potem mówią że szczupak kołowrotek przemielił ...Moje kołowrotki są z 2011r. Łowię nimi również na Bugu, główki 35g plus guma i jak do tej pory nic się nie zmieliło, a wycholowały znacznie większe ryby [emoji16] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Maja 2020 przez Norbert 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi