Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA

Zapraszam nad niewielką, urokliwą rzekę w której brodząc z lekkim spinningiem spotkałem klenie, okonie i... I sporo mam jeszcze do odkrycia ;-)

Edytowane przez PiotrekM

Siema wszystkim! Jak obiecałem, wrzucam film z wiosennego poszukiwania dorodnych pasiaków, niestety krótkie szczupaki psuły zabawę ale chociaż cały czas podczas każdego z wypadów coś się działo. Łowiłem głównie na przynęty od firmy FishUp, najwięcej brań i wyjętych ryb odnotowałem na Tante 2.5", otworzyła wodę niesamowicie, jak i również otworzyła drogę do tych wybrednych większych garbusów ;). Następny film będę chciał wrzucić już z nad rzeczki pstrągowej, także niebawem znów coś wleci na kanał. Pozdrawiam!

• Like 1

No po prostu rewelacja. Killery otwierające wodę! Zapraszam tych Panów na Szeląg, gdzie "łowiłem" w sobotę i niedzielę :D  :D  :D

Musieliby mocno się uderzyć w głowę, żeby ze swoich łowisk jeździć na nasze, hehe. Mają dużo ryb, to łowią na różne przynęty, to akurat przyjemny luksus;)

A tu finał sezonu:

• Like 3

No po prostu rewelacja. Killery otwierające wodę! Zapraszam tych Panów na Szeląg, gdzie "łowiłem" w sobotę i niedzielę :D  :D  :D

Piękne jezioro z żenującym rybostanem. Kiedy dowiadywałem się, że muszę jechać tam na zawody klubowe szlochałem.

• Like 1

Skoro wiecie, że nie ma tam ryb to po co tam łowicie czy uczestniczycie w zawodach? Pytam poważnie. Może lepiej poszukać nowego zbiornika.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Problem w tym, że nie ma żadnej rozsądnej alternatywy. Pustynia Panie pustynia w polskich wodach...

• Like 2

Skoro wiecie, że nie ma tam ryb to po co tam łowicie czy uczestniczycie w zawodach? Pytam poważnie. Może lepiej poszukać nowego zbiornika.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Ja od tego czasu już nie biorę udziału w zawodach. Głównie z tego powodu. W klubbingu też nie.

• Like 1

Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA

Wracasz z pracy. Zostało Ci 45 minut do zachodu słońca. Co robisz?

a) jadę nad wodę

B) jadę nad wodę, niech się dzieje co chce

c) jadę nad wodę, a żonie powiem... no coś wymyślę

Uwaga, w zadaniu więcej niż jedna odpowiedź może okazać się prawidłowa.