PawlusSidewinder Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Film na zyczenie: jak rozplątywanie brodę na multiplikatorze. Zapraszam do seansu:https://youtu.be/RwB3pANVOiQŚwietnie opowiedziałeś jak sobie poradzić z brodą. Dzięki[emoji106]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Po obejrzeniu tego odcinka nakręciłem sie na maksa przed majówką ... ale halo, halo BOB! pamiętaj, że jedziesz na szczupaki na nasze łowiska!!! i od razu muszę coś pobrać na uspokojenie Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Zwłaszcza że są na powszechnie znanych wszystkim wodach, mnie zawsze korciło popłynąć "w górę" Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Robert Dorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Zapraszam nad niewielką, urokliwą rzekę w której brodząc z lekkim spinningiem spotkałem klenie, okonie i... I sporo mam jeszcze do odkrycia ;-) Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez PiotrekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Nowy serial Zender Pro ( nie wiem czy to było ): https://youtu.be/6SSR4q5vjco Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez gumowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Akcja filmu dzieje się w nocy z 30 kwietnia na 1 maja 2021 roku. Piotr - główny bohater - śni jak co roku ten sam sen... Też tak Wam się zdarza? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Powtarzam się po koledze @gumowy Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) przepraszam, niezamierzona powtórka Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Siema wszystkim! Jak obiecałem, wrzucam film z wiosennego poszukiwania dorodnych pasiaków, niestety krótkie szczupaki psuły zabawę ale chociaż cały czas podczas każdego z wypadów coś się działo. Łowiłem głównie na przynęty od firmy FishUp, najwięcej brań i wyjętych ryb odnotowałem na Tante 2.5", otworzyła wodę niesamowicie, jak i również otworzyła drogę do tych wybrednych większych garbusów . Następny film będę chciał wrzucić już z nad rzeczki pstrągowej, także niebawem znów coś wleci na kanał. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Spacer jednak skończył się na "kilku" rzutach ????????????. Ryby też były ????. Zapraszam do seansu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Krótki filmik ze znajomymi twarzami, do kawki w sam raz. Polskie napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 No po prostu rewelacja. Killery otwierające wodę! Zapraszam tych Panów na Szeląg, gdzie "łowiłem" w sobotę i niedzielę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Biorąc pod uwagę moje "doświadczenia" na Szelągu też byłbym ciekaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 No po prostu rewelacja. Killery otwierające wodę! Zapraszam tych Panów na Szeląg, gdzie "łowiłem" w sobotę i niedzielę Musieliby mocno się uderzyć w głowę, żeby ze swoich łowisk jeździć na nasze, hehe. Mają dużo ryb, to łowią na różne przynęty, to akurat przyjemny luksus;)A tu finał sezonu: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 No po prostu rewelacja. Killery otwierające wodę! Zapraszam tych Panów na Szeląg, gdzie "łowiłem" w sobotę i niedzielę Dokładnie Robercie ???? Panowie te wody znają i trenują tam tygodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 No po prostu rewelacja. Killery otwierające wodę! Zapraszam tych Panów na Szeląg, gdzie "łowiłem" w sobotę i niedzielę Piękne jezioro z żenującym rybostanem. Kiedy dowiadywałem się, że muszę jechać tam na zawody klubowe szlochałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Skoro wiecie, że nie ma tam ryb to po co tam łowicie czy uczestniczycie w zawodach? Pytam poważnie. Może lepiej poszukać nowego zbiornika. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Maja 2021 przez MarCinFin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Skoro wiecie, że nie ma tam ryb to po co tam łowicie czy uczestniczycie w zawodach? Pytam poważnie. Może lepiej poszukać nowego zbiornika. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Problem w tym, że nie ma żadnej rozsądnej alternatywy. Pustynia Panie pustynia w polskich wodach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Skoro wiecie, że nie ma tam ryb to po co tam łowicie czy uczestniczycie w zawodach? Pytam poważnie. Może lepiej poszukać nowego zbiornika. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaJa od tego czasu już nie biorę udziału w zawodach. Głównie z tego powodu. W klubbingu też nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Problem w tym, że nie ma żadnej rozsądnej alternatywy. Pustynia Panie pustynia w polskich wodach...dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Wracasz z pracy. Zostało Ci 45 minut do zachodu słońca. Co robisz? a) jadę nad wodę jadę nad wodę, niech się dzieje co chcec) jadę nad wodę, a żonie powiem... no coś wymyślę Uwaga, w zadaniu więcej niż jedna odpowiedź może okazać się prawidłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Mimo tego,że większość zajmuje się teraz szczupakami i boleniami zapraszam do obejrzenia filmiku z pstrągami.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Nie tylko się łowi ryby, ale i wypuszcza/zarybia. Krótki film o zarybianiu i jak to robić, żeby robić dobrze ???? Edytowane 6 Maja 2021 przez Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi