hm62 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 https://youtu.be/vkYKF4cPFWY Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Filmy super. Ja jak chodzę na ryby, to nie chcę słuchać radia, muzyki, odgłosów miasta, telewizora, sąsiadów, dziamania żony ????. Chcę odgłosy rzeki czy jeziora, ptaków, przyrody po prostu...nie bardzo kumam po co podkładać muzykę do wędkarskich filmów. Choć z drugiej strony, każdy ma swoje... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Na pstrągi z Papieżem, czyli Dawid Papiez w akcji ????. Do tego piękna rzeka - cóż chcieć więcej. Oczywiście wielkich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Wędkarski miszmasz - czyli wszystkiego po trochu, okonie, wzdręgi i szczupaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Powinien chyba powstać nowy temat "AUTOPROMOCJA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 To ja w temacie tej autopromocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Zakończenie sezonu pstrągowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Szczupaki z rzeki Kemijoki w północnej Finlandii - krótka videorelacja: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Szczupaki z rzeki Kemijoki w północnej Finlandii - krótka videorelacja: Wielka rzeka, ciężka do rozpracowania w kilka dni. Ujęcie jak rzucasz świetne. Podpiąłeś gopro do plecionki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Podpiąłeś gopro do plecionki? Tak, przy czym to Gopro 360 - zwykłą gopro nie będziesz w stanie kontrolować kąta pod jakim gopro nagrywa.Co do samej rzeki, ryby znaleźliśmy (na echu aż gęsto), ale wyjątkowo trudno było je skusić do brania i w efekcie mimo dużego potencjału najwększa ryba tylko 105cm - nawet za granicą to się zdarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Zapraszam do obejrzenia filmiku o okoniach z pobliskego zalewu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Jeszcze trochę wspomnień z sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Lubicie wyzwania? Ja zafundowałem sobie wahadłówkowy challenge. Jestem z niego zadowolony, więc to pewnie nie ostatni pomysł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Zapraszam do obejrzenia filmiku z kleniami z rzeki pełnej kajakarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Cześć. Zapraszam do obejrzenia materiału z ostatnich chwil sezonu pstrągowego. Co prawda późno wrzucam ten film ale znalazłem w końcu trochę czasu na obrobienie tego w jakąś całość. Pozdrawiam. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 W sumie to chłopaki nie połowili, ale jedzą ogórki kiszone mojej teściowej Wysłałem im też pół litra bimbru, ale nie podjęli wyzwania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Jak można nie lubić kiszonych ogórków? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Jak można nie lubić kiszonych ogórków?...lub kiszonego śledzia?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Może sie popsuły ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Robert a próbowałeś kiedyś śledzika, jeśli tak to szacun, mnie by nikt żadnymi namowami nie skusił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Jak można nie lubić kiszonych ogórków?Jak można nie lubić bimbru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Robert a próbowałeś kiedyś śledzika, jeśli tak to szacun, mnie by nikt żadnymi namowami nie skusił....prawie. Stałem od nich ok 5m i to mi wystarczyło ... padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) W sumie to chłopaki nie połowili, ale jedzą ogórki kiszone mojej teściowej Wysłałem im też pół litra bimbru, ale nie podjęli wyzwania I pomyśleć, że ich przodkowie prawie podbili Polskę, a ich kiszone ogórki wykończyły, że o bimbrze nie wspomnę... Edytowane 20 Września 2021 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Pike Fight 2021 - Official trailer - YouTube 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi