Sławek Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Dla odprężenia kilka widoczków z pstrągiem I nowym SG8 wielkości 100. Zapraszam do oglądania, lajków I subskrypcji (jak jeszcze tego nie zrobiliście ????) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Nowy format zawodów. No i jest z napisami, więc... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Rafał,Przestałeś tłumaczyć? Napisy brzmią jak z tłumacza Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Fakt, w tej edycji tłumaczenie wypadło dość blado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Niestety mam ostatnio trochę problemów kadrowych w firmie, przez co muszę więcej pracować i wolnego czasu jest mniej.Dodatkowo przyjąłem matkę z dwoma córkami, uciekające z wojny na Ukrainie, przez co znowu nie wiem jak będzie wyglądał mój wolny czas.FvJ dostają losowi chętni, a weryfikacja przez Szwedów następuje po publikacji. Chyba chyba jeszcze nie dotarło do nich, że moje usługi są prima sort i od trzech lat robię to za tą samą stawkę - po prostu trochę tracę motywację i nic do nich nie przemawia. PS. Te napisy są żywcem przetłumaczone z francuskiego w google tłumacz, nawet nie sprawdzone pod kątem sensowności i gramatyki. Kaszana jakich mało. To były pierwsze i ostatnie napisy tego delikwenta. Edytowane 6 Marca 2022 przez karkoszek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Łodcinek drugi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Robię jutrzejszy odcinek Fly vs Jerk, jest grubo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Śledzę od lat różne filmy. Ciekawe, dlaczego Shimano nie wystawia swojej ekipy? Chyba jest bardziej japońskie niż Daiwa. To po co się pucować, jak można ponieść porażkę.P.S Dobra robota Rafałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) Do Shimano poszedł Pelle z Bite of Bleak - może coś będą działać w tym temacie.Kłaniam się Ps. W pikefight było Storm-Shimano swego czasu Edytowane 11 Marca 2022 przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Śledzę od lat różne filmy. Ciekawe, dlaczego Shimano nie wystawia swojej ekipy? Chyba jest bardziej japońskie niż Daiwa. To po co się pucować, jak można ponieść porażkę.P.S Dobra robota Rafałku.Może dlatego że "udział" w 2019/20 kosztował 15 tyś euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Uważasz że 15 tyś € jest przeszkodą dla koncernu wielkości Shimano ?Może nie ten target, nie ta strategia marketingowa ?Kto wie.Dora robota z tłumaczeniem.Dzięki Edytowane 12 Marca 2022 przez jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Do Shimano poszedł Pelle z Bite of Bleak - może coś będą działać w tym temacie.Kłaniam się Ps. W pikefight było Storm-Shimano swego czasuCzy czasy kiedy Shimano było w ramach Normark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Uważasz że 15 tyś € jest przeszkodą dla koncernu wielkości Shimano ?Może nie ten target, nie ta strategia marketingowa ?Kto wie.Dora robota z tłumaczeniem.Dzięki Oczywiście że nie, co nie oznacza że nie liczą kasy bo co innego dystrybutor na Europę a co innego Shimano w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Jak tak oglądam kanalgratis to o przynętach opowiadają ale o wędkach czy kołowrotkach już mniej.Fajna niezbyt nachalna reklama, nie przeszkadza w oglądaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 CWC opowiadają o wędkach. Wiele razy, a kilka lat już uczestniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Wiem wiem, ale są to wstawki zazwyczaj 1 razowe i jak pisałem nie nachalne np podczas cholu itp.Mimo iż jest to przedsięwzięcie komercyjne to dobrze się to ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Edytowane 14 Marca 2022 przez Gadget 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Wiosna nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Małe szczupaki na rozgrzewkę bo wiem, że już nie możecie się doczekać maja (weekendowy wypad z małżonką i kundlami więc nie ślęczałem nad wodą godzinami) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi