lukson Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Świetne systemy do zbrojenia większych gumek Produkt sprawdzony, z super wytrzymałych komponentów przy bardzo dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Pojechałem na Łupawę na pstrągi. Nie byłem sam ????. Efekty widać na filmie. Rzeka piękna i pachnąca rybą. Jeszcze w tym roku tam wrócę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Tomasz Burlaga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Edytowane 6 Maja 2022 przez hm62 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Zapraszam na nowy film z Belly Boata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Zaprasam na kolejny filmik mojego autorstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 To kto jest ten Król Wód? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 W maju zaczyna się sezon szczupakowy. Ja też zacząłem, a jak było, możecie zobaczyć na filmie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 A Wy jakie macie obserwacji macie odnośnie C&R ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 1 maj 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Kilka wskazówek jak łowić wiosenne klenie zapraszam:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Kto nie widział to zapraszam Bolenie Retro z 2016 roku wtedy to się łowiło ???????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 To se ne wrati jakiej wędki używałeś przy pierwszym boleniu z filmu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 To se ne wrati jakiej wędki używałeś przy pierwszym boleniu z filmu ?Savagear Custom Coastal 7-23 274 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Dziw bierze, że to tu jeszcze nie trafiło Jeszcze jakby się komuś zachciało, to w razie czego wklejam cennik Łowiska Bielinek:Doba – od świtu do zmierzchuMaksymalnie dwie wędkujące osoby na łodziDni powszednie : 2000,00 zł/doba za łódź i dwie osoby wędkująceWeekendy i święta : 2400,00 zł/doba za łódź i dwie osoby wędkującePrzewodnik : 250,00 zł /godzinaWynajęcie łodzi : 500,00 zł/doba cena zawiera paliwo do łodzi(niezbędny patent sternika lubwynajęcie przewodnika) PS - To nie reklama, tylko takie małe coś, co może doprowadzić do dyskusji, którą będzie trzeba przenieść na osobny wątek Edytowane 26 Maja 2022 przez karkoszek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Cena z kosmosu, po prostu to nie jest warte tych pieniędzy i tyle. Licząc wynajęcie łodzi i łowiąc w weekend cena wychodzi jak za łowienie GT na Madagaskarze tylko tam mamy przewodnika i pełne wyżywienie w cenie plus wrażenia z łowienia oceanicznych wielkich ryb, piękną przygodę, krajobrazy i inną kulturę, a tu co mamy, kopalnie i szczupoki, dla mnie wybór jest prosty. Doliczyć przewodnika na cały dzień na Bielinku cena przekracza Madagaskar i to znacznie. Ja rozumiem że jak ktoś tam pojedzie to nic mi do tego bo to jego kasa, ale to dla mnie głupota i tyle. Myślę że ta cena wzięła się stąd żeby zamknąć gęby tym co krzyczeli że nie mogą tam łowić bo do tej pory łowili wybrańcy, teraz mogą Edytowane 27 Maja 2022 przez wujek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Dobrze napisane Jan. Łowiłem na Bielinku jak jeszcze na wyznaczonej części można było. Żadne eldorado, rybne ale ekstremalnie kapryśnie łowisko. Film też pewnie robiony był przez parę dni żeby materiału było. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Tyle kasy a ochrona nawet nie ma szczypiec, aby odhaczyć szczupaka? Musiałbym się z dychy na dynię pierdolnąć, aby pojechać na takie łowisko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Oprócz szczupoków 120 cm są tam jeszcze sandacze po 14kg[emoji6] i to całkiem niezła populacja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Wiem, wszystko co pływa w Odrze, no i..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Pax między narody, życie to zweryfikuje. Cena faktycznie że.... łowiska premium na świecie w stosunku dniowym wychodzą taniej, nawet jak maja transport lotniczy np to: https://fishyourdream.com/189/pike-fly-fishing/ i nie oglądasz koparek Coś na rozluźnienie, niestety tylko na FB, Martin pisał mi że na płatnych serwisach norweskich można tez obejrzećhttps://www.facebook.com/watch/?v=533375658260991 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Tak już kończąc, obejrzałem film i naszła mnie refleksja że może i dobrze że jest taka cena bo to jedyna szansa żeby dalej pływały tam piękne ryby, kogo stać to pojedzie, a przynajmniej wszechobecne mięsiarstwo będzie się trzymało od tego łowiska z daleka. Niestety w naszym kraju to jedyna szansa żeby coś pływało, trzeba dowalić konkretną dniówkę żeby odstraszyć wygłodniały tłum. Poza tym nadal wybieram Madagaskar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi