Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Dziw bierze, że to tu jeszcze nie trafiło :D

Jeszcze jakby się komuś zachciało, to w razie czego wklejam cennik Łowiska Bielinek:

Doba – od świtu do zmierzchu
Maksymalnie dwie wędkujące osoby na łodzi
Dni powszednie : 2000,00 zł/doba za łódź i dwie osoby wędkujące
Weekendy i święta : 2400,00 zł/doba za łódź i dwie osoby wędkujące
Przewodnik : 250,00 zł /godzina
Wynajęcie łodzi : 500,00 zł/doba cena zawiera paliwo do łodzi(niezbędny patent sternika lub
wynajęcie przewodnika)

PS - To nie reklama, tylko takie małe coś, co może doprowadzić do dyskusji, którą będzie trzeba przenieść na osobny wątek :D
Edytowane przez karkoszek
  • Like 3

Cena z kosmosu, po prostu to nie jest warte tych pieniędzy i tyle. Licząc wynajęcie łodzi i łowiąc w weekend cena wychodzi jak za łowienie GT na Madagaskarze tylko tam mamy przewodnika i pełne wyżywienie w cenie plus wrażenia z łowienia oceanicznych wielkich ryb, piękną przygodę, krajobrazy i inną kulturę, a tu co mamy, kopalnie i szczupoki, dla mnie wybór jest prosty. Doliczyć przewodnika na cały dzień na Bielinku cena przekracza Madagaskar i to znacznie. Ja rozumiem że jak ktoś tam pojedzie to nic mi do tego bo to jego kasa, ale to dla mnie głupota i tyle. Myślę że ta cena wzięła się stąd żeby zamknąć gęby tym co krzyczeli że nie mogą tam łowić bo do tej pory łowili wybrańcy, teraz mogą   :D

Edytowane przez wujek
  • Like 10

Pax między narody, życie to zweryfikuje. Cena faktycznie że.... łowiska premium na świecie w stosunku dniowym wychodzą taniej, nawet jak maja transport lotniczy np to: https://fishyourdream.com/189/pike-fly-fishing/ i nie oglądasz koparek :)

Coś na rozluźnienie, niestety tylko na FB, Martin pisał mi że na płatnych serwisach norweskich można tez obejrzeć

https://www.facebook.com/watch/?v=533375658260991

• Like 3

Tak już kończąc, obejrzałem film i naszła mnie refleksja że może i dobrze że jest taka cena bo to jedyna szansa żeby dalej pływały tam piękne ryby, kogo stać to pojedzie, a przynajmniej wszechobecne mięsiarstwo będzie się trzymało od tego łowiska z daleka. Niestety w naszym kraju to jedyna szansa żeby coś pływało, trzeba dowalić konkretną dniówkę żeby odstraszyć wygłodniały tłum. Poza tym nadal wybieram Madagaskar  :D

• Like 2