lukson Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Serdecznie zapraszam do oglądnięcia mojego pierwszego filmu na Youtube Materiał od razu "z grubej rury". Mam nadzieję, że się spodoba a co najważniejsze zostaną fajnie przekazane emocje. Zapraszam i proszę o zostawienie lajka i subika P.S post wyżej zgłoszony do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Akuratny film na forum o łowieniu na spinning 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Na rybach bywa różnie. Czasami "bezrybie" nas dotyka boleśnie, a czasami ładne ryby cieszą oko. Zapraszam do obejrzenia kolejnej relacji znad wody: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Od ok. 11 minuty zwariowane ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Jeden z wielu filmików tego włoskiego pstrągarza, ale zastanawia mnie, co się z nim teraz dzieje. W trakcie pandemii we Włoszech odpuścił sobie łowienie na jakiś czas, pewnie z powodu zakazu przemieszczania i już nie powrócił na YT. Czy wiecie może coś więcej o nim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Zapraszam na filmik . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) ... Edytowane 20 Września 2022 przez das171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Rybna woda, sprawny wędkarz, skromna wędka, krótkie i dynamiczne hole i pełen podbierak................ Marzenie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Rybna woda, sprawny wędkarz, skromna wędka, krótkie i dynamiczne hole i pełen podbierak................ Marzenie https://youtu.be/5v3RSnGH_zU Ciekawy jest ten jego "skromny kijek". Ładnie pracuje pod każdą rybą. ???? Mam jedno "ale": zmieniłbym podbierak na nieco większy. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Obejrzałem jeszcze parę odcinków "przygód" tego pana.Ma fajny "patent" ze stojakiem do smartfona. ✌Wracając do kija to bardzo podobną "pracę" ma SLS 10 lb. z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Obejrzałem jeszcze parę odcinków "przygód" tego pana.Ma fajny "patent" ze stojakiem do smartfona. ✌Wracając do kija to bardzo podobną "pracę" ma SLS 10 lb. z Krakowa.wiesz ze to jest 5 stopowy Berkley Cherrywood, o ile dobrze kojarzę to kosztuje 160 zł o_OCzyli jednak nie trzeba mieć wędki za grubego kafla żeby ludzie docenili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Dzisiaj YouTube mi zapodał na głównej taki kanał wędkarski: https://www.youtube.com/c/SalmolubnyFishing/videosObejrzałem jeden filmik więc się nie wypowiem o jego wartości. Wydaje się być jednym z tych lekkich łatwych i przyjemnych, lecz oczywiście mogę się mylić. Za to sprawnie technicznie zrealizowany, prowadzący z dobrą dykcją. Jeśli się nie mylę, to chyba kanał telewizji Katowice, trochę podobny do "Z wędką nad wodę w Polskę i w świat". Może ktoś znajdzie coś wartościowego w nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi