Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Serdecznie zapraszam do oglądnięcia mojego pierwszego filmu na Youtube :) Materiał od razu "z grubej rury". Mam nadzieję, że się spodoba a co najważniejsze zostaną fajnie przekazane emocje. Zapraszam i proszę o zostawienie lajka i subika :)

P.S post wyżej zgłoszony do usunięcia

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jeden z wielu filmików tego włoskiego pstrągarza, ale zastanawia mnie, co się z nim teraz dzieje. W trakcie pandemii we Włoszech odpuścił sobie łowienie na jakiś czas, pewnie z powodu zakazu przemieszczania i już nie powrócił na YT. Czy wiecie może coś więcej o nim?

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Rybna woda, sprawny wędkarz, skromna wędka, krótkie i dynamiczne hole i pełen podbierak................ Marzenie :ph34r:

https://youtu.be/5v3RSnGH_zU

Ciekawy jest ten jego "skromny kijek". Ładnie pracuje pod każdą rybą. ????

Mam jedno "ale": zmieniłbym podbierak na nieco większy. ????

• Like 1

Obejrzałem jeszcze parę odcinków "przygód" tego pana.

Ma fajny "patent" ze stojakiem do smartfona. ✌

Wracając do kija to bardzo podobną "pracę" ma SLS 10 lb. z Krakowa.

wiesz ze to jest 5 stopowy Berkley Cherrywood, o ile dobrze kojarzę to kosztuje 160 zł o_O

Czyli jednak nie trzeba mieć wędki za grubego kafla żeby ludzie docenili ;)

• Like 2

Dzisiaj YouTube mi zapodał na głównej taki kanał wędkarski: https://www.youtube.com/c/SalmolubnyFishing/videos

Obejrzałem jeden filmik więc się nie wypowiem o jego wartości. Wydaje się być jednym z tych lekkich łatwych i przyjemnych, lecz oczywiście mogę się mylić. Za to sprawnie technicznie zrealizowany, prowadzący z dobrą dykcją. Jeśli się nie mylę, to chyba kanał telewizji Katowice, trochę podobny do "Z wędką nad wodę w Polskę i w świat". Może ktoś znajdzie coś wartościowego w nim.

• Like 1