Maja 2 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Być może, za mało się znam na takim łowieniu, ale chwilę później tak się tłumaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 tu wersja z polskimi napisami, trochę okrojona, ale coś mnie zastanowiło Zwróćcie proszę uwagę na fragment od 34:03 do brania ryby. Jeden z zawodników sięga po podbierak tuż przed braniem. Zastanawiające... Przynajmniej dla mnie.Większą "ciekawostką" jest filmowanie zespołu Headbanger. Ale nie ma co się dziwić, super woda z dużymi rybami a ludzie tylko wypatrują charakterystycznego brzegu żeby obczaić gdzie to jest. Sam tak robię )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Zobacz czym było filmowaneDron + aparat fotograficzny i kiepska jakośćTam chyba był problem z kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Większą "ciekawostką" jest filmowanie zespołu Headbanger. Ale nie ma co się dziwić, super woda z dużymi rybami a ludzie tylko wypatrują charakterystycznego brzegu żeby obczaić gdzie to jest. Sam tak robię ))Racja, przeważnie perspektywa była z góry w dół żeby brzegu nie było widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Coś bym napisał na temat Foxa, ale " kopiącego się nie leży" Nie złwoić nic, kiedy inne ekipy mają piękne ryby, to też sztuka. Abu w którymś momencie mówią, że mieli 16 dużych okoni i każda miejscówka dawała im ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Coś bym napisał na temat Foxa, ale " kopiącego się nie leży" Nie złwoić nic, kiedy inne ekipy mają piękne ryby, to też sztuka. Abu w którymś momencie mówią, że mieli 16 dużych okoni i każda miejscówka dawała im ryby...To za karę, że Kurnik nie umie po angielsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Nie wiem czy tu już było, bo w te zakamarki forum zaglądam rzadko, ale przy okazji XI Mistrzostw Polski W Wiązaniu Sztucznych Much które odbyły się w Supraślu była prezentacja filmów polskiej ekipy Wild Fish Stories: https://wildfishstories.com/ https://www.youtube.com/c/WildFishStories 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 To za karę, że Kurnik nie umie po angielsku A jak w Polsce łowi? W końcu mówi po polsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Przeżyłem coś takiego, tylko bez kolców i kilka razy znurzony pod wodą... gumiaki z pianki ocaliły. Ostatnio jakoś nie ciągnie mnie na lód???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) ... 7 minut a ja umarłem kilka razy Edytowane 23 Marca 2023 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby wchodzić na taki lód,sory ale tak myślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Piękne jezioro gdzie rozegrali pierwszy odcinek PerchFight . Wygląda na północno zachodnią część Szwecji. Może macie jakieś typy lokalizacyjne bo zapewne metadane zostały wyczyszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Okoliczności przyrody mają nieprzeciętne to faktDla samych widoków warto tam byćChoć jeśli idzie o ryby to po obejrzeniu YPC Boat z Hollandii to wygląda to jak 2 różne ligi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Tak to jest z okoniami. Wybrali bardzo dobre miejsce, ryby ewidentnie były, ale złowić je nie było tak łatwo. Freddie zresztą zadał sobie sporo trudu żeby go nie podejrzeli, jak sam mówi Także ciekawa rozgrywka. Z drugiej strony Fox nie był w stanie złowić tam ryb, a czas ucieka, trzeba robić jakieś ruchy Dylematy zawodników... Nie chcę usprawiedliwiać Tomka z którym znam się kupę lat ale pozostali są przewodnikami na tej wodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Mladica! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) Mladica! W metodzie muchowej jestem totalnym amatorem, a mimo tego materiał bardzo przypadł mi do gustu. Format opowieści w połączeniu z montażem na bardzo wysokim poziomie robi spore wrażenie. Bez nachalnego reklamowania i słodkopierdzącej otoczki. Pozytywny klimat, który twarzą ludzie z pasją. No i ta sceneria... Baja. Film warty obejrzenia. Edytowane 25 Marca 2023 przez WedkarzIncognito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) Polecam bo każdy film jest wyjątkowy i ma swój klimat:https://www.youtube.com/@WildFishStories/videos Edytowane 25 Marca 2023 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Fajny wywiad z Markiem Szymanskim 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi