Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

tu wersja z polskimi napisami, trochę okrojona, ale coś mnie zastanowiło

Zwróćcie proszę uwagę na fragment od 34:03 do brania ryby. Jeden z zawodników sięga po podbierak tuż przed braniem. Zastanawiające... Przynajmniej dla mnie.

Większą "ciekawostką" jest filmowanie zespołu Headbanger. Ale nie ma co się dziwić, super woda z dużymi rybami a ludzie tylko wypatrują charakterystycznego brzegu żeby obczaić gdzie to jest.

Sam tak robię :)))

• Like 1

Większą "ciekawostką" jest filmowanie zespołu Headbanger. Ale nie ma co się dziwić, super woda z dużymi rybami a ludzie tylko wypatrują charakterystycznego brzegu żeby obczaić gdzie to jest.

Sam tak robię :)))

Racja, przeważnie perspektywa była z góry w dół żeby brzegu nie było widać.

• Like 1

Coś bym napisał na temat Foxa, ale " kopiącego się nie leży" :)

Nie złwoić nic, kiedy inne ekipy mają piękne ryby, to też sztuka. Abu w którymś momencie mówią, że mieli 16 dużych okoni i każda miejscówka dawała im ryby...

To za karę, że Kurnik nie umie po angielsku ;)

• Like 1

Nie wiem czy tu już było, bo w te zakamarki forum zaglądam rzadko, ale przy okazji XI Mistrzostw Polski W Wiązaniu Sztucznych Much które odbyły się w Supraślu była prezentacja filmów polskiej ekipy Wild Fish Stories: https://wildfishstories.com/

https://www.youtube.com/c/WildFishStories

• Like 1

Tak to jest z okoniami. Wybrali bardzo dobre miejsce, ryby ewidentnie były, ale złowić je nie było tak łatwo. Freddie zresztą zadał sobie sporo trudu żeby go nie podejrzeli, jak sam mówi :D Także ciekawa rozgrywka. Z drugiej strony Fox nie był w stanie złowić tam ryb, a czas ucieka, trzeba robić jakieś ruchy :) Dylematy zawodników... :)

Nie chcę usprawiedliwiać Tomka z którym znam się kupę lat ale pozostali są przewodnikami na tej wodzie...

• Like 1

Mladica!

W metodzie muchowej jestem totalnym amatorem, a mimo tego materiał bardzo przypadł mi do gustu. Format opowieści w połączeniu z montażem na bardzo wysokim poziomie robi spore wrażenie. Bez nachalnego reklamowania i słodkopierdzącej otoczki. Pozytywny klimat, który twarzą ludzie z pasją. No i ta sceneria... Baja. Film warty obejrzenia.

Edytowane przez WedkarzIncognito