elmo Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Od miesiąca pojawiają się nowe filmy na kanale "Wędrowki z wędką" (emitowanym kiedyś w TV). Fajne, z pomyslem, często z ciekawostkami, bez spinki. https://m.youtube.com/watch?v=t9STt1dazoU Edytowane 19 Października 2023 przez elmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Co to jest za ryba? Ja już zgłupiałem i nie umiem odróżnić brzany od karpia. https://www.youtube.com/shorts/d6rcN-PXEx4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Brzana z baaaaaaaaaaaaaardzo dużą otyłością i chyba zagraniczna jakaś taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Ewidentnie brzana (w filmiku jest opis jako: "barbel"), z tym że to nie "nasza" brzana pospolita, a jakaś inna ... może comizo (brzana iberyjska?), w każdym razie taka, która osiąga znacznie większe gabaryty od naszych rodzimych. Są tu specjaliści w tej materii... Edytowane 27 Października 2023 przez Wacha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Zapraszam do oglądania filmowej relacji z naszej wyprawy do Mongolii. Polecam obejrzeć film do końca ???? https://m.youtube.com/watch?v=MWaBI5di1Yo&t=20s 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Bajka! Dziękuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Masz rację Robert, byliśmy w bajce ????. Mongolia dopisana do listy miejsc wartych ponownej wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Zapraszam do oglądania filmowej relacjiz naszej wyprawy do Mongolii. Polecam obejrzeć film do końca Piękne miejsca i piękna przygoda. ZAZDROSZCZĘ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Piękne miejsca i piękna przygoda. ZAZDROSZCZĘ Cieszę się że mogłem Cię tam Przemek zabrać choć w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 W magazynie już był tydzień temu, ale od dzisiaj publicznie na YouTube <3 Kolejny dzień, kolejna...przygoda Fajnie się oglądało !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 W magazynie już był tydzień temu, ale od dzisiaj publicznie na YouTube <3 Będzie coś z Litwy z tego roku?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Zapraszam na kolejną relację znad wody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Moja relacja z zawodów na Jeziorze Roś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) Lipienie, łowienie na krótką nimfę i krótka nauka rzucania... Zapraszam na film ???? https://youtu.be/NIymf2uux2I?si=sTTW4tpNgv9g2YqK Edytowane 24 Listopada 2023 przez Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Chyba wiem już mniej więcej, na co zaczynam odkładać kasę i do czego ćwiczyć kardio i łapy Coraz bardziej mi ta ryba po głowie chodzi (pływa?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Polecam, jeżeli chodzi o łowienie z powierzchni nie ma nic dalej. Top jeżeli chodzi o wędkarstwo spinningowe. Ocean, egzotyka, wielkie agresywne ryby wyginające morskie kije po dolnik. Noboundaries akurat drodzy ale w Omanie można znaleźć tańszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jak dla mnie, piekna opowiesc https://www.youtube.com/watch?v=OfVANw_BVoQ&ab_channel=DOBRODRUZI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 https://youtu.be/y8VHIq12Vk8?si=nPDa4t5vymcSWfMO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Fajny kanał, glownie UL spin, jajcarskie komentarze, nieduze rzeczki. Sporo lowienia zimowego https://youtube.com/@perczysko?feature=shared 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 co z PERCH PRO???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Pierwsze zawody Franka, a tam pierwsza metrówka i to jeszcze jaka. Najbardziej cieszy mnie fakt, że wszystko zostało nagrane bo słyszałem opinie, że stary złowił i dał dziecku do zawodów rybe, a tu proszę PozdrM 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Brawo Franek. Pełna profeska! radość, dystans .... byłem, pozamiatałem. Normalka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Jak mówi ten jingiel w Antyradiu - "Autopromocja nie hańbi!" Edytowane 20 Grudnia 2023 przez karkoszek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 TO jest trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi