Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi o wyrównanie szans, a o show. Mało kto ma ochotę oglądać 6 godzinnych odcinków, gdzie poza rybami widać tylko gości, którzy gapią się w ekrany.
Można używać live, można namierzać ryby i struktury, ale nie można aktywnie z live łowić.

• Like 4

Mnie najbardziej martwi kiepski angielski, jednego z naszych zawodników. To troszkę lipa, jak w świat idzie komunikat, że Polacy to tylko najwyżej po rusku potrafią. To w końcu na której wodzie ta nasza ekipa łapała? Co do Drużna, to przypominam, że na całej długości przez ten zbiornik przepływa rzeka Elbląg, nastepnie kanał elbląski i tu z decyzją sędziów mogło być różnie. Wracając do zawodów, moim zdaniem, na takim poziomie, jakim się szczyci te 8 ekip wspieranie się elektroniką, jakąkolwiek, powinno być zabronione.

Ponieważ są to "zawody" wędkarskie a nie popis umiejętności leksykalych więc nie ma to zupełnie znaczenia

Poza tym niektórzy nasi rodacy mają na tym punkcie jakieś kompleksy, zupełnie zresztą niepotrzebne.

A co do elektroniki to jest to teraźniejszość i przyszłość nowoczesnego /skutecznego wędkarstwa

Mi osobiście taką ograniczona formuła stosowania jej w tym programie się podoba bo dla każdego coś miłego się tam znajdzie

• Like 2

Nie macie wrażenia, że w tym roku FLY VS JERK, jest taki, brzydko mówiąc, nijaki.????? W poprzednich latach, czekało się na zwiastun, a potem na kolejne odcinki z dreszczykiem emocji. Tegoroczna serię oglądam, bez jakiegokolwiek napięcia, i tak prawdę mówiąc, bez entuzjazmu.

• Like 2

Nie macie wrażenia, że w tym roku FLY VS JERK, jest taki, brzydko mówiąc, nijaki.?[emoji849] W poprzednich latach, czekało się na zwiastun, a potem na kolejne odcinki z dreszczykiem emocji. Tegoroczna serię oglądam, bez jakiegokolwiek napięcia, i tak prawdę mówiąc, bez entuzjazmu.

Racja. Odeszli Pontus i Mile i jakość zjechała mocno.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Mnie najbardziej martwi kiepski angielski, jednego z naszych zawodników. To troszkę lipa, jak w świat idzie komunikat, że Polacy to tylko najwyżej po rusku potrafią. To w końcu na której wodzie ta nasza ekipa łapała? Co do Drużna, to przypominam, że na całej długości przez ten zbiornik przepływa rzeka Elbląg, nastepnie kanał elbląski i tu z decyzją sędziów mogło być różnie. Wracając do zawodów, moim zdaniem, na takim poziomie, jakim się szczyci te 8 ekip wspieranie się elektroniką, jakąkolwiek, powinno być zabronione.

Na Biebrzy pod Goniądzem.

Relaxy są na relaksie ???? zawody zawodami ale bez napinki. Szkoda bo mogliby sie dobrze zaprezentować, ale obrali taktykę na lenia - oblawianie z poziomu łodzi rewirów dostępnych z brzegu????????‍♂️

Odnośnie języka angielskiego to wydaje mi się że jest to jakiś wymóg Fly vs Jerk. Oglądam sporo tego typu programów i w innych mówią zazwyczaj mówią w swoim podstawowym języku (np Truman)

Nasza ekipa jest 50/50 - Daniel mówi płynnie bo wychował się w USA natomiast Andy ? Każdy słyszy ????

Ekipy przedstawiać nie musze :) https://youtu.be/PupVGUu8sx8?si=v0gERte4VOI4keuu

Lubię, śledzę, oglądam i uczę się.

I ten film mi nie siadł. Rykowisko obejrzałem i byłem zafascynowany ujęciami, scenerią czy tematem.  

I nie umiem określić, co mi nie grało w tej produkcji tym razem, po prostu odebralem jako przeciętny film i nie wcale z powodu braku ryb.  Może Krzychu mial gorszy dzien, a może ja podczas oglądania. Tak to bywa z filmami, że nie wszystkim wszystko może się podobać. 

Podobnie jak z naszymi ulubionymi zespołami czy piosenkarzami - nie wszystkie utwory z płyty nam się podobają zazwyczaj. 

Ale nadal będe oglądał, kibicował, podglądał i się uczył  ;) i czekam na kolejne produkcje, bo miło się "pacza". Tu przyrodniczo zdecydowanie ciekawie. Zjeździłem Szwecję, ale tam mnie nie zagnało i byłem nieco zaskoczony widokami. Pozytywnie.

• Like 2