wujek Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 No tak, w pierszym momencie myślałem że to Szczeciński ale zmyliły mnie te trzcinowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Jeśli to był dzień bez liva to będzie problem bo na filmie u dwóch drużyn widać włączone. I na końcu telefon od sędziego głównego do CWC ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Obstawiam za anulują tego 9,2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Jeśli to był dzień bez liva to będzie problem bo na filmie u dwóch drużyn widać włączone. I na końcu telefon od sędziego głównego do CWC ... Masz rację . Widać w ósmej minucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) Masz rację . Widać w ósmej minucie .To nie jest live, tylko sonar Mega360. Skądinąd także powinni go zakazać, by wyrównać szanse Inne brandy tego nie mają. Edytowane 13 Lutego 2024 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Nie chodzi o wyrównanie szans, a o show. Mało kto ma ochotę oglądać 6 godzinnych odcinków, gdzie poza rybami widać tylko gości, którzy gapią się w ekrany.Można używać live, można namierzać ryby i struktury, ale nie można aktywnie z live łowić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Mnie najbardziej martwi kiepski angielski, jednego z naszych zawodników. To troszkę lipa, jak w świat idzie komunikat, że Polacy to tylko najwyżej po rusku potrafią. To w końcu na której wodzie ta nasza ekipa łapała? Co do Drużna, to przypominam, że na całej długości przez ten zbiornik przepływa rzeka Elbląg, nastepnie kanał elbląski i tu z decyzją sędziów mogło być różnie. Wracając do zawodów, moim zdaniem, na takim poziomie, jakim się szczyci te 8 ekip wspieranie się elektroniką, jakąkolwiek, powinno być zabronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 16 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Ponieważ są to "zawody" wędkarskie a nie popis umiejętności leksykalych więc nie ma to zupełnie znaczeniaPoza tym niektórzy nasi rodacy mają na tym punkcie jakieś kompleksy, zupełnie zresztą niepotrzebne.A co do elektroniki to jest to teraźniejszość i przyszłość nowoczesnego /skutecznego wędkarstwaMi osobiście taką ograniczona formuła stosowania jej w tym programie się podoba bo dla każdego coś miłego się tam znajdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2024 przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Nie macie wrażenia, że w tym roku FLY VS JERK, jest taki, brzydko mówiąc, nijaki.????? W poprzednich latach, czekało się na zwiastun, a potem na kolejne odcinki z dreszczykiem emocji. Tegoroczna serię oglądam, bez jakiegokolwiek napięcia, i tak prawdę mówiąc, bez entuzjazmu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Nie macie wrażenia, że w tym roku FLY VS JERK, jest taki, brzydko mówiąc, nijaki.?[emoji849] W poprzednich latach, czekało się na zwiastun, a potem na kolejne odcinki z dreszczykiem emocji. Tegoroczna serię oglądam, bez jakiegokolwiek napięcia, i tak prawdę mówiąc, bez entuzjazmu.Racja. Odeszli Pontus i Mile i jakość zjechała mocno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Mnie najbardziej martwi kiepski angielski, jednego z naszych zawodników. To troszkę lipa, jak w świat idzie komunikat, że Polacy to tylko najwyżej po rusku potrafią. To w końcu na której wodzie ta nasza ekipa łapała? Co do Drużna, to przypominam, że na całej długości przez ten zbiornik przepływa rzeka Elbląg, nastepnie kanał elbląski i tu z decyzją sędziów mogło być różnie. Wracając do zawodów, moim zdaniem, na takim poziomie, jakim się szczyci te 8 ekip wspieranie się elektroniką, jakąkolwiek, powinno być zabronione.Na Biebrzy pod Goniądzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Nowa produkcja od Wild Fish Stories. Niby nie rybach ale klimat pochodny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Relaxy są na relaksie ???? zawody zawodami ale bez napinki. Szkoda bo mogliby sie dobrze zaprezentować, ale obrali taktykę na lenia - oblawianie z poziomu łodzi rewirów dostępnych z brzegu????????♂️ Odnośnie języka angielskiego to wydaje mi się że jest to jakiś wymóg Fly vs Jerk. Oglądam sporo tego typu programów i w innych mówią zazwyczaj mówią w swoim podstawowym języku (np Truman) Nasza ekipa jest 50/50 - Daniel mówi płynnie bo wychował się w USA natomiast Andy ? Każdy słyszy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Ekipy przedstawiać nie musze https://youtu.be/PupVGUu8sx8?si=v0gERte4VOI4keuu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Ekipy przedstawiać nie musze https://youtu.be/PupVGUu8sx8?si=v0gERte4VOI4keuuLubię, śledzę, oglądam i uczę się.I ten film mi nie siadł. Rykowisko obejrzałem i byłem zafascynowany ujęciami, scenerią czy tematem. I nie umiem określić, co mi nie grało w tej produkcji tym razem, po prostu odebralem jako przeciętny film i nie wcale z powodu braku ryb. Może Krzychu mial gorszy dzien, a może ja podczas oglądania. Tak to bywa z filmami, że nie wszystkim wszystko może się podobać. Podobnie jak z naszymi ulubionymi zespołami czy piosenkarzami - nie wszystkie utwory z płyty nam się podobają zazwyczaj. Ale nadal będe oglądał, kibicował, podglądał i się uczył i czekam na kolejne produkcje, bo miło się "pacza". Tu przyrodniczo zdecydowanie ciekawie. Zjeździłem Szwecję, ale tam mnie nie zagnało i byłem nieco zaskoczony widokami. Pozytywnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Rozpoczęcie sezonu na Sanie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 (edytowane) https://youtu.be/Jg15kYIbgF0?si=xhwzjUVmd91brEg6 Edytowane 2 Marca 2024 przez spinspektor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Szaleńcze te okonie . I to tyle w jednym odcinku. Aż się wierzyć nie chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Z wizytą w fabryce DUO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Zimowe Grube Klenie z Sanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi