adam 13 Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Widać, że nas przedstawiciel nie ma ręki do okoni z innymi gatunkami powinno być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Zapraszam na filmową relację z naszego Omanu. OMAN - TUNA MADNESS - YouTube 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) Think Twice Before Hooking a ~3m 200+ kg Bluefin Tuna from Shore - Popper Live Strike & PE10 fight (youtube.com) Edytowane 16 Marca 2024 przez EdekDeBeściak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Czasem mi się wydawało, że "nasi" w tych zawodach wyszli, jakby łapali w relaxach nie relaxami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Ultra Light na Sanie duże klenie i Pstrągi na Libre Lures 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) Obejrzałem właśnie 6 epizod fly vs jerk 15Ewidentnie niektóre teamy nie powinny brać udziału w tego typu zawodach - przede wszystkim ze względu na siebie, ze też ze względu na widzów. Ja to nie wiem kiedy się otrząsnę po tym sezonie FvJ ???? Edytowane 25 Marca 2024 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Odreaguj, wywal konkretnie co Tobą tak wstrząsnęło. Katharsis dobrze ci zrobi Ja w odcinku 6, zauważyłem, że fińska ekipa łowiła w jeziorze, w którym i mnie było dane łowić w czerwcu kilka lat temu. Miałem zdecydowanie więcej szczęścia do pogody a więc i wyniki dużo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 (edytowane) Nie wiem po co robią te zawody tak późno kiedy ryby już prawie nie żerują, albo po co niektóre ekipy łowią późno na dalekiej północy. Może żeby pokazać jacy to twardziele jak cały dzień marzną i im gile z nosa lecą. Strona startowa 6 odcinka trochę to pokazuje, patrzcie jakie szczupakowanie jest ciężkie, w deszczu, śniegu, dla prawdziwych szczupakowcow kosiorow. A prawda taka że niektóre ekipy nie lowily tylko walczyły o przetrwanie. A nasi dobrze jak by się nastawili na szczupaki a nie okonie czy sandacze. Sympatyczne chłopaki i fajnie się ich oglądało ale sprzęt by się przydało wzmocnić następnym razem. Edytowane 26 Marca 2024 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Jakby mnie nurtowały takie kwestie to dawno zapytałbym obecnych na miejscu "ocokaman" że tak anie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Tych to ja lubię posłuchać. Moja ulubiona kategoria - High End Combo. Wyobrażam sobie jaki by był kwik na naszym YT gdyby któryś ze sklepów nagrał tego typu film. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Piękna przygoda, ale te czułenka na te rapidy to jakieś nieporozumienie i proszenie się o nieszczęście. Powinni mieć pontony raftingowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Kilka lat temu wraz z Adasiem Sikorą spływaliśmy jedną z lapońskich rzek. Ciekawa, niedostępna, idealna do takiego planu. Kupiliśmy canoe Gumotexa i ...Wszystko było cudnie właśnie do rapidów . Prądy, głazy, a "eskimoska " niewykonalna . Dwóch, jednak już starszych panów, walczących w wodzie w otoczeniu odpływającego sprzętu .Potem suszenie namiotu, śpiworów i rozgrzewająca butelczyna zacnej whisky przy ognisku. Pozostały fantastyczne wspomnienia nieskalanej przyrody i niebywałych ryb . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Fajna torebka na pstrągihttps://youtu.be/I2xKDbYdx7k?si=WGB5a5ayuMKWQQUD Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Piękna przygoda, ale te czułenka na te rapidy to jakieś nieporozumienie i proszenie się o nieszczęście. Powinni mieć pontony raftingowe.Z tego kanału niech się uczą jak się organizuje i płynie setki kilometrów- dziewczyna ich nauczy :) https://www.youtube.com/channel/UC2pyVbpYA3deli8oR-N-IQw/videos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Coraz czesciej polski watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 W końcu udało się złowić kilka kleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Wiosna nad Sanem z Libra Lures ????✌️ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Lucjanos co to za patyka używasz na te klenio/pstrągi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi