grzegorz197503 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Wędka- Lureleader - Natural Heart 1,5-8g -193 cm jest w opisie filmu na YT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Lucjanos co to za patyka używasz na te klenio/pstrągi ? Lureleader Natural Heart 1.5-8 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Nowy Boleniowy Film ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 HISTORY MAKING DRONE STRIKES | Spooled Reels from HUGE YELLOWFIN TUNA - Ep 104 (youtube.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Dorzucam kolejny odcinek mojej amatorszczyzny...jeszcze "ciepły" https://youtu.be/OsmuLK5ZKxo?si=FRPprTg_Uw8vvLXk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Super film @Lucjan, kwintesencja wędkarstwa. Czy mi się wydaje czy podczas ściągania przynęty cały czas pracujesz kijem (wygląda to trochę jak taki mikro-twich) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 (edytowane) Taki początek dnia rzadko się zdarza na naszych rodzimych wodach...Mi się trafiło ???? https://youtu.be/NGLVRw5HlmM?si=usAmZKAmcp-qZODq Edytowane 18 Maja 2024 przez Martin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Natknąłem się na taki film, który "woła o pomstę do nieba". Ciekawe kto "gospodaruje" tą wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Kolejny boleniowy film do piwka prosto z Sanu ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Piękna sprawa to 1 branie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 A dzisiaj oficjalna premiera filmu z Piotrem Piskorskim:https://youtu.be/u8OJ6TYhADw?si=B_c1VxWaVAQ-URTAPięknie nakręcone, dużo wiedzy, świetna produkcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert. kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ? Może trochę szacunku bo po 1 nie jesteśmy na Ty. Nie będziesz mi pisał jak mam łowić. Dla mnie jest a jak dla Ciebie nie to oglądać nie musisz. Załóż temat umoralniania o łowieniu z elektronika to możemy tam wymienić swoje argumenty a nie tutaj siejesz swoje herezje. Widzę ze zacofanie poziom expert. Co maja mięsożercy do mojego łowienia? Tu gdzie łowie na co 2 lodzi maja echo z live i nikt nie robi z tego problemu a kontrole są częste. A czemu ryby maja nie przezywać? Takie jest wędkarstwo ze 100% nie będziesz miał nigdy bez znaczenia na metodę połowu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 https://youtu.be/7sIIRhMYI78?si=mfT3x0FO_BfkHaFd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ? Andrzej@45 - to jest wędkarstwo, świat idzie do przodu, czy Ci się to podoba czy nie. Czy wszystkie ryby które Ty wypuszczasz przeżywają? Oczywiście, że nie- zależy jak łyknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ? Czytałeś w ogóle regulamin tego forum? Tu propaguje się tylko i wyłącznie C&R. Jeśli to negujesz to wypad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert. Pieknie polowione!!! Jak temu gosciowi z postu sie nie podoba elektronika niech idzie do szalasu mieszkac i niech je to co upoluje!! .) Ps.Proponuje nastepnym razem podczas deszczu ,spodnie na kalosze naciagnac .Nie bedzie sie deszcz lal do srodka.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Ostatnio udało mi się przchytrzyć przyjemnego bolenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Pieknie polowione!!! Jak temu gosciowi z postu sie nie podoba elektronika niech idzie do szalasu mieszkac i niech je to co upoluje!! .) Ps.Proponuje nastepnym razem podczas deszczu ,spodnie na kalosze naciagnac .Nie bedzie sie deszcz lal do srodka.Pozdro. Dzięki. No jak widać echo z live już dobrych X lat na rynku ale jeszcze budzi duże emocje. Już się na priv wymieniliśmy wiadomościami wiec luz. Normalnie tak robię tyle ze te spodnie to śpiochy z neoprenowa skarpeta. Zabrałem jako 2 komplet. Powinny trzymać ale już wysłużone przy nocnych wędrówkach i przepuszczają gdzieniegdzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Dzięki. No jak widać echo z live już dobrych X lat na rynku ale jeszcze budzi duże emocje. Już się na priv wymieniliśmy wiadomościami wiec luz. Normalnie tak robię tyle ze te spodnie to śpiochy z neoprenowa skarpeta. Zabrałem jako 2 komplet. Powinny trzymać ale już wysłużone przy nocnych wędrówkach i przepuszczają gdzieniegdzie :/ Na tym forum nigdy nie będziesz pewny co wzbudzi emocje. Ilu się już spruło nad wędkami St. Croix, komercją czy woblerami za ponad 100 zł. albo panoptixem, nie zliczysz. Ja też uważam, że tylko leszczyna, końskie włosie spławik z pióra łabądka. Nad wodę dojeżdżam konną bryczką a pływam dłubanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Fajne brania z powierzchni zapraszam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Świetne, do tego te przepiękne śpiewy ptaków w tle...ehhh rozmarzyłem się ???? ???? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi