Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert. 

kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ? 

kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ? 

Może trochę szacunku bo po 1 nie jesteśmy na Ty. Nie będziesz mi pisał jak mam łowić. Dla mnie jest a jak dla Ciebie nie to oglądać nie musisz. Załóż temat umoralniania o łowieniu z elektronika to możemy tam wymienić swoje argumenty a nie tutaj siejesz swoje herezje. Widzę ze zacofanie poziom expert. Co maja mięsożercy do mojego łowienia? Tu gdzie łowie na co 2 lodzi maja echo z live i nikt nie robi z tego problemu a kontrole są częste. A czemu ryby maja nie przezywać? Takie jest wędkarstwo ze 100% nie będziesz miał nigdy bez znaczenia na metodę połowu. 

• Like 2

Andrzej@45 - to jest wędkarstwo, świat idzie do przodu, czy Ci się to podoba czy nie. Czy wszystkie ryby które Ty wypuszczasz przeżywają? Oczywiście, że nie-  zależy jak łyknie

• Like 1

Czytałeś w ogóle regulamin tego forum? Tu propaguje się tylko i wyłącznie C&R. Jeśli to negujesz to wypad.

• Like 2

Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert. 

Pieknie polowione!!! 

Jak temu gosciowi z postu sie nie podoba elektronika niech idzie do szalasu mieszkac i niech je to co upoluje!! :).)

Ps.Proponuje nastepnym razem podczas deszczu ,spodnie na kalosze naciagnac .Nie bedzie sie deszcz lal do srodka.

Pozdro.

Pieknie polowione!!! 

Jak temu gosciowi z postu sie nie podoba elektronika niech idzie do szalasu mieszkac i niech je to co upoluje!! :).)

Ps.Proponuje nastepnym razem podczas deszczu ,spodnie na kalosze naciagnac .Nie bedzie sie deszcz lal do srodka.

Pozdro.

Dzięki. No jak widać echo z live już dobrych X lat na rynku ale jeszcze budzi duże emocje. Już się na priv wymieniliśmy wiadomościami wiec luz.

Normalnie tak robię tyle ze te spodnie to śpiochy z neoprenowa skarpeta. Zabrałem jako 2 komplet. Powinny trzymać ale już wysłużone przy nocnych wędrówkach i przepuszczają gdzieniegdzie :/  

Dzięki. No jak widać echo z live już dobrych X lat na rynku ale jeszcze budzi duże emocje. Już się na priv wymieniliśmy wiadomościami wiec luz.

Normalnie tak robię tyle ze te spodnie to śpiochy z neoprenowa skarpeta. Zabrałem jako 2 komplet. Powinny trzymać ale już wysłużone przy nocnych wędrówkach i przepuszczają gdzieniegdzie :/  

Na tym forum nigdy nie będziesz pewny co wzbudzi emocje.  ;) Ilu się już spruło nad wędkami St. Croix, komercją czy woblerami za ponad 100 zł. albo panoptixem, nie zliczysz. Ja też uważam, że tylko leszczyna, końskie włosie spławik z pióra łabądka. Nad wodę dojeżdżam konną bryczką a pływam dłubanką.