tier Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tier,- gratulejszyn , osobiście uważam że kręcicie najlepsze filmy z wypraw wędkarskich, naturalne z klimatem które ogląda się po prostu z zaciekawieniem i przyjemnością dzięki. staramy się aby właśnie takie były nasze filmy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zapowiedź filmu dla wielbicieli Belly Boat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) To i ja coś wrzucę zapraszam do oglądania i konstruktywnej krytyki https://www.youtube.com/watch?v=gwcnIXU8IOw potrzebuję lekcji wstawiania filmów tak, żeby było widać od razu miniaturę.. Edytowane 17 Lutego 2016 przez olo86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Jak chodzi o same wklejanie filmiku to wystarczy że skopiujesz pełny adres i wkleisz go w edytor. Jak chodzi o uwagi to jak dla mnie wszystko jest OK. Jedynie dla mnie osobiście troszkę podkład nie wstrzelony oraz nieco słabej jakości, jeżeli chcesz jakieś spokojne nuty to odezwij się na PW Mi np. wkleiło Twój filmik poprawnie: Ps:Z której wersji Corela korzystasz? Edytowane 17 Lutego 2016 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Podkład jest fragmentem koncertu z filmu "Blues Brothers" w lepszej jakości nie dało się go znalezc, a tu akurat musiala byc ta nuta z 8-ki korzystam a w zasadzie się jej uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pełna czy wersja testowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Cholerka znowu Trumman nie wygrał... Płacz...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 https://www.facebook.com/blacktiph/videos/985980064796863/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Świetna relacja, polecam obejrzeć całość Edytowane 18 Lutego 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Pełna czy wersja testowa?Narazie Trial, ale spodobało mi się, więc pewnie potrząsnę portfelem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Narazie Trial, ale spodobało mi się, więc pewnie potrząsnę portfelem.. Olo - spoko filmik jak na początek rybki tegoroczne czy mix jeszcze z zeszłego roku? Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tegoroczne oczywiście z 2 ostatnich wypadów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 To i ode mnie teraz coś, w końcu zmontowałem część materiału z drugiego wypadu pstrągowego, niestety większość brań się nie nagrała bo zapomniałem zmienić baterię... ogólnie wypad udany. Zapraszam do oglądania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) film beznadziejny Beznadziejny to ten komentarz, polecam zapoznać się z zasadami tworzenia wpisów na forum, jak również regulaminem jerkbait.pl Edytowane 18 Lutego 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XongO0cW72E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 MATIG Filmiki pierwsza klasa takie naturalne bez montowania pod publiczkę Takie mi się najlepiej ogląda tak trzymać pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qXt8viQ00Cw#t=660Niesamowite. Dopiero teraz na to trafiłem. Sumy w takim uciągu. Łowisko bajeczne.Dziwne , ze starszy model Rarenium 5000Fa bez łożyska pod szpulką daje radę.Długi dolnik robi robotę.Tak się teoretycznie zastanawiam. Czy w takich miejscach nie powinno się ograniczać populacji suma? Czyli zabijać. Nie powinno go tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Największy sum 18:00. U nas tak nigdy nie będzie. Mięsiarze zjedzą wszystko.Pytanie powraca. Eliminować sumy z takich miejsc czy nie? Jestem za. To nie jest ich naturalne środowisko.Ale muszę przyznać, że zabawa przednia. Edytowane 22 Lutego 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jeśli wierzyć w to co pisze w komentarzach osoba, która wstawiła filmik to jest to dopływ dużej rzeki a kręcone w miejscu 100m od ujścia i te sumy wraz z łośkami wchodzą do tej rzeczki na żer za drobnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Największy sum 18:00. U nas tak nigdy nie będzie. Mięsiarze zjedzą wszystko.Pytanie powraca. Eliminować sumy z takich miejsc czy nie? Jestem za. To nie jest ich naturalne środowisko.Ale muszę przyznać, że zabawa przednia.Tam nawet w rowie melioracyjnym biorą Edytowane 22 Lutego 2016 przez miramar69 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To jest jakaś masakra ...u nas kiedys pewnie też tak było.....tylko pstragi zjadły sumy...a potem kormorany zjadły pstrągi i na zero jesteśmy..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi