amaru Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Mam takie małe pytanko : Czemu do takich ładnych rybek używasz "podbieraczka na motylki" ??? . Nie lepiej wziąć coś bardziej odpowiedniego i nie mieć stresu czy znowu spadnie podczas podbierania ???hahah wiem wiem zapomniałem podbieraka a ze akurat się taki napatoczył to go wziołem na ponton,w przyszłym roku bedzie na długim kiju bo nawet ten wiekszy był poprostu za krótki jak na ten nurt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Fajne te smoki wszystko z tego roku? Oby więcej takich filmików a na pewno będę zaglądał? sandacze z tamtego roku wszystko z konca listopada i grudnia, jeszcze troche za szybko czekam na pierwsze przymrozki w tym roku spiełem już dwa fajne,narazie ciezko przebic sie przez te niewymiarowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 sandacze z tamtego roku wszystko z konca listopada i grudnia, jeszcze troche za szybko czekam na pierwsze przymrozki w tym roku spiełem już dwa fajne,narazie ciezko przebic sie przez te niewymiarowe...No to i na Wisełce w moim regionie podobnie sporo brań ale ciężko zaciąć dużo oderwanych ogonków a jak już się coś wyholuje to albo krótki zedzik albo garbusek do 30 cm się trafi. Ogólnie w porównaniu do poprzednich lat to mało sandaczy powyżej wymiaru trafia się jeden na sto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Krótki zwiastun mojego kanału, całkiem fajnie według mnie to wyszło . Zapraszam! Edytowane 28 Października 2016 przez MATIG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Policja, Państwowa Straż Rybacka, utopiony telefon. https://youtu.be/xkwNYn_P-kwhttp://rybasiechlapie.plhttps://m.facebook.com/rybasiechlapie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) a tu nasza relacja z wypadu do Ruovesi w Finlandii miłego oglądania W filmie są elementy niezgodne z zasadami forum Edytowane 31 Października 2016 przez milupa Niezgodne z zasadami forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 a tu nasza relacja z wypadu do Ruovesi w Finlandii miłego oglądania Sorry, ale wyczuwam, że zaraz wybuchnie burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Faktycznie. Grip rządzi.I to męczenie ryby 70-80 cm przez 2 minuty. 10 minuta filmu. 28:30. Jak sprawić szczupaka. Edytowane 31 Października 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) A w sumie ugryzłem się w język. Edytowane 31 Października 2016 przez huligan77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 a tu nasza relacja z wypadu do Ruovesi w Finlandii miłego oglądania Mam pytanko - Czym to było kręcone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 no nie ma co ukrywac kilka mnieszych sztuk wyladowało na patelni zdecydowana wiekszośc wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Mam pytanko - Czym to było kręcone????GoPro Hero 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Pięknie normalnie...nie napiszę nic więcej bo szkoda słów.... Pozdrawiam ozięble... P.S. Profesjonalna skrobaczka dla profesjonalisty w skrobaniu... Edytowane 31 Października 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 no nie ma co ukrywac kilka mnieszych sztuk wyladowało na patelni zdecydowana wiekszośc wróciła do wody Jakim prawem w ogóle to tutaj wrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 ... https://www.youtube.com/watch?v=eFArv1MFO-U - jeśli było to sorry... ale kto nie widział to warto zobaczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Kolego, zapoznaj się proszę z profilem tego portalu i jego regulaminami. Nie życzymy sobie oglądać sandaczy łowionych na trupy innych ryb, a reklamowanie jakichkolwiek produktów należy uzgadniać z administracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Tomaszu. Ile razy trzeba ci zwracać uwagę? Nie rozumiesz po polsku?Nie życzymy sobie filmów z łowieniem drapieżników na trupy innych ryb. Edytowane 4 Listopada 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Hmmm. Dziwne te woblery...chyba ktoś pomylił forum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) .... Kolego już raz ten film wstawiłeś i został usunięty, nie wiem czy masz tak silne parcie na szkło żeby ten film zamieścić.Ryba jest podhaczona czyli połów niezgodny z przepisami. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Piotrek Rybka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi