Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Choroba wyprzedziłeś mnie,  :P. Ale wrzucę poniżej jeszcze raz ale z krótkim opisem  ;)

Siemano!!! Zapraszam do obejrzenia filmu z "kontrolnego wypadu" na pstrągową rzekę. Tym razem na pierwszym odcinku spotkałem nieoczekiwanego gościa, który nie chciał za bardzo mnie opuścić.. Na drugim odcinku rzeki miałem już spokój, ale efekty niestety mizerne i do tego bardzo zimno, głównie z powodu niskiej temperatury i zimnego wiatru odpuściłem dalsze łowienie w tym dniu.. Ale ogólnie wypad zaliczony, rzeka po tej dużej wodzie bardzo się zmieniła, "trzeba się znów uczyć jej na nowo". ;). Pozdrawiam! 

FB : https://www.facebook.com/mkfishhing/

• Like 2

Kiedyś tak łowiło się  bolenie na Wiśle , może nie tej wielkości ale po dobrych kilka kg każdy !!!

Stada ich były !!! :(

I właśnie w okolicach Sandomingo . :) Góry Pieprzowe ,wyży , niży - też. :) Maśnik, Rybitwy , Szczucin itd itd. 

Ale to se ne wrati  :(  :(  :(

Edytowane przez JACOB01

Noo jeszcze troche jeszcze troche ;)... Wystarczył mi jeden letni wypad na kropki.... i od tamtej wyprawy już nigdy nie odpuszczę letniego uganiania się za pstrągami, świetna sprawa... widać że rzeka jednak żyje, a i pokazują się inne gatunki których coraz więcej jak kleń i jaź...  tylko trzeba zaopatrzyć się w szprej na różniaste owady kleszcze itd.  :lol:.

Pozdrawiam MK FISHING. 

Edytowane przez MATIG
  • Like 4

W 3 części perch fight już tak kolorowo z rybami nie było, trzeba było pokazać prawdziwe umiejętności czytania wody i szukania ryb. Mam nadzieję, że cała akcja z jeziorem X nie była reżyserowana tylko faktycznie pojechali na nieznaną wodę.