smudek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jak żyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mój najnowszy film z wyprawy na Lofoty. Pierwsza część pokazuje aspekty wędkarskie. Druga, nieco przewrotna jest dedykowana bardziej do uczestników eskapady i osoby organizującej i naszego "przewodnika" któremu zadedykowaliśmy piosenkę Z.Wodeckiego. ;-) Na marginesie dodam, że człowiek ten w 1979 roku był odpowiedzialny za zorganizowanie i postawienie pomnika naszych marynarzy z ORP"Grom" w Narviku. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam. Maciej G. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Pamietam czasy jak na Mazurach połów takich okoni był częsty. Teraz tylko filmy z zagranicznych łowisk pozwalają cieszyć się takim widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Cześć! Zapraszam was do obejrzenia, pierwszego wypadu na ulubione jezioro w pogoni za wiosennymi oksami . Niestety złowić się nic nie udało, ale wypad był bardzo pozytywny, praktycznie zero wiatru, fajna temperatura, także łowiło się lux, szkoda że wyniki nędzne... ale na wyniki przyjdzie czas . Pozdro! FB: https://www.facebook.com/mkfishhing/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuuuu Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam bardzo to mój pierwszy post , przy okazji zapraszam na nasz kanał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wprawdzie nie za duże te rybki łowią , ale ciekawy temat , fajne dialogi , mozna się pośmiać . Wada to , że po angolsku gadają i nie ma polskich napisów https://www.youtube.com/watch?v=NX2-DZj2Q5w https://www.youtube.com/watch?v=GBSF5LhVWd4 https://www.youtube.com/watch?v=oOkLO2kApPo https://www.youtube.com/watch?v=e08XKj2_1is 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Siemano!!! No i wreszcie coś się ruszyło! Wiosna uderzyła pełną parą, zielono się zrobiło, temperatura wody poszła w górę, no i w końcu pstrągi stały się aktywne. Fajnie reagują na twitche, także w końcu mam pole do popisu . Miałem obawy co do kleszczy, ale na szczęście żadnego "koleszki" nie przyniosłem do domu . Także co, zapraszam do obejrzenia nowego odcinka! Pozdrawiam! FB: https://www.facebook.com/mkfishhing/ Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Siemano!!! No i wreszcie coś się ruszyło! Wiosna uderzyła pełną parą, zielono się zrobiło, temperatura wody poszła w górę, no i w końcu pstrągi stały się aktywne. Fajnie reagują na twitche, także w końcu mam pole do popisu . Miałem obawy co do kleszczy, ale na szczęście żadnego "koleszki" nie przyniosłem do domu . Także co, zapraszam do obejrzenia nowego odcinka! Pozdrawiam! FB: https://www.facebook.com/mkfishhing/ Zainwestuj w mikrofon bo mało co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zainwestuj w mikrofon bo mało co słychać Wiem wiem, ale wszystko w swoim czasie , mam to już dawno zapisane na liście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wiem wiem, ale wszystko w swoim czasie , mam to już dawno zapisane na liście Mikolaj przyniesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Mikolaj przyniesie Za dobrze by było. Wpierw jeden duży priorytet trzeba ogarnąć, a potem będę się wyposażał w różne gadżety przydatne do kręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Za dobrze by było. Wpierw jeden duży priorytet trzeba ogarnąć, a potem będę się wyposażał w różne gadżety przydatne do kręcenia A napisz cos na temat swoich kolowrotkow. Widzialem, ze sie kilka roznych sztuk przewinelo przez twoje rece w ciagu ostatniego roku. Szczegolnie jestem ciekaw porownania starszych konstrukcji Daiwy z nowym Shimano Vanquishem. Poza tym jestem ciekaw czy jest jakas wyczuwalna roznica pomiedzy Dawia X a Z? A jesli cos na ten temat juz pisales to podrzuc linka. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi