hm62 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Może nie do końca film ale jedni z bohaterów jakże lubianej seriihttps://pl-pl.facebook.com/FoxRagePolska/photos/a.1690909831133776.1073741829.1685996274958465/2111363509088404/?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Nowe szwedzkie jutubowe zawody:)Tym razem do startu staną reprezentanci dużych sklepów wędkarskich.W Upplev często bywaliśmy będąc na Boren:) poza tym Boren będzie jedną z aren zmagań 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) ... gwiazda "drugiego planu" https://www.youtube.com/watch?v=DGhx3f9OrV0 Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez miramar69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Film taki bardziej instruktażowy do działu lurebuilding, warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Taki filmik skleilem z mojej ostatniej wyprawy na rybki. Wrzuce go jeszcze do watku Brzany 2018 jako, ze to barbary wystepuja w nim w glownej roli. Wyjazd totalnie udany, choc jest pewien niedosyt. Poniedzialek byl slaby. W niedziele w nocy przeszly w okolicy bardzo intensywne deszcze. Woda bardzo sie podniosla i zabrudzila w efekcie czego dopiero we wtorek rybki ponownie zaczely byc aktywne. Milego ogladania. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Nuda,co rzut to ryba, zero emocji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Nie przesadzaj, dwa przeloty były na pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 O sk......n Miałem też tak kiedyś. Co rzut to ryba co wpadło to siedział i same takie pod 80 cm i ktoś mnie cholera musiał obudzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Film "około wędkarski" na sezon ogórkowy w sam raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ... gwiazda "drugiego planu" https://www.youtube.com/watch?v=DGhx3f9OrV0https://www.youtube.com/watch?v=vK8L4AfQGiAkolejna fajna rybcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=VAo7gTW2qnw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Nie wiem , co tu się dzieje , ale dzieje się pięknie . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Nie wiem , co tu się dzieje , ale dzieje się pięknie . Szkoda, że Panie łowiły tylko metodą wertykalną. Ps. Podbierak adekwatny do wielkości ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Cześć, w Cecylii to ja się zakochałem już jakiś czas temu. A nie rozumiem czemu szkoda, że tylko wertykalnie idzie im świetnie. Pozazdrościć umiejętności ustawienia i czytania echa. No i ta szczera radość przy tym taka kobieca ... A nie tylko ku..., ku... Bajka Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Cześć, w Cecylii to ja się zakochałem już jakiś czas temu. A nie rozumiem czemu szkoda, że tylko wertykalnie idzie im świetnie. Pozazdrościć umiejętności ustawienia i czytania echa. No i ta szczera radość przy tym taka kobieca ... A nie tylko ku..., ku...BajkaTomekPanie rzeczywiście świetnie się bawią (Panie i ryby zacne), lecz mnie ten sposób wędkowania nie odpowiada, ale jak mawiała moja babcia "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Wiadomo, jeden lubi szampana, a drugi... całkiem co Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zapraszam na pierwsza moja produkcje w 360 stopniach . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nie wiem , co tu się dzieje , ale dzieje się pięknie . Koledzy, trochę wstyd pytać, lecz jakiej firmy jest podbierak z filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Koledzy, trochę wstyd pytać, lecz jakiej firmy jest podbierak z filmu? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Bardzo dziękuję. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Koledzy, trochę wstyd pytać, lecz jakiej firmy jest podbierak z filmu?Fox ma taki sam.Mam i chwalę.Wszystko w niego wejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Kaaaaaaalinka ka linnnkaaaaa <...> ...ale wiesz, że na takie filmy nie ma tu miejsca?! Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi