Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

SIEMA!!! Przedstawiam wam kolejny materiał z wypadu za jesiennymi zębatymi zbójami! Tym razem coś tam złowić się udało. Zameldował się nieduży szczupak taki 50+ na Westina Shad Teez 16 cm, te gumy miażdżą swoją pracą :). Poza tym dużo drobnicy, ewidentnie widać było że ta woda tego dnia żyje. Niestety nic poza tym szczupakiem nie udało mi się złowić, jedynie jakieś pojedyncze brania, ślady na gumach po zębach szczupali.. :). Kolejny film postaram się nagrać z wypadu na garbusy, niedługo woda powinna się wyklarować, a zbóje w paski powinny zacząć ostro żerować ;). Pozdrawiam!

Phiiii. wielkie mi coś :rolleyes: Dzisiaj wielokrotnie tak próbowałem ... ani razu tak mi nie wyszło! :( ale intuicyjnie wiem, że to bardzo proste!!! :D  :D  :D

Potrzeba dużej odwagi i wyobraźni, by myśleć, że jest to proste(Robert, Bratnia duszo, oczywiście żartuję). ;)  :P  :D

Ps. Robert, ćwicz proszę, a później mnie naucz.  :good:

Edytowane przez SID
  • Like 1

Phiiii. wielkie mi coś :rolleyes: Dzisiaj wielokrotnie tak próbowałem ... ani razu tak mi nie wyszło! :( ale intuicyjnie wiem, że to bardzo proste!!! :D  :D  :D

Ćwiczenie czyni mistrzem..

To już wiesz, brody Ci się nie robią, Ja stwierdziłem, że to nie dla mnie, ale Ty masz szansę, że też będziesz tak(od niechcenia) podawał przynętę w punkt:)

• Like 2

Ćwiczenie czyni mistrzem..

To już wiesz, brody Ci się nie robią, Ja stwierdziłem, że to nie dla mnie, ale Ty masz szansę, że też będziesz tak(od niechcenia) podawał przynętę w punkt:)

Tak jak kolega napisał, tylko trening. ;)

...obawiam się, że już czasu mi nie starczy na opanowanie takiej techniki :(  ;) choć zbliżony sprzęt do tego z filmu, zapewne wyszukał bym w "szafie" :P  :D

Jest sprzęt, więc są możliwości, a czas można podporządkować sobie, czasami. ;)  :P  :)  :good:

Kochani, żyjmy po to, by spełniać swoje marzenia. :wub:

Nie da się wstawić filmu z FB, a na youtube tego nie ma, więc walimy linka z profilu:

https://www.facebook.com/WildFishStories/posts/2231191803872996?notif_id=1541524246452369&notif_t=page_post_reaction

Absolutnie fantastyczne ! Dobrze , że ktoś jest w stanie zrealizować film pokazujący to , co najlepsze w naszej pasji . Ileż to razy żałowałem , że to co widzę nie jest rejestrowane - a tu proszę . Ujęcia bezbłędne .

• Like 1

Może ktoś jest zainteresowany oglądaniem połowów(lub prób połowów) w odleglejszych krajach to skleiłem czwartą część z Japonii, próbowałem trochę pogadać do kamery (opowiedzieć o przynętach itd) bo każdy sugeruje, żeby było tego więcej. Jakby ktoś miał jakieś pytania odnośnie tamtych rejonów to jak potrafię to chętnie odpowiem :) 24 min prawie więc dosyć długo ale mam nadzieje komuś do gustu przypadnie :)

pozdrawiam
Karol

• Like 5