lukson Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mogli nagrać coś dłuższego z tej tygodniowej wyprawy. Jakieś biwakowanie etc. ale banan i tak z gęby nie chce zejść????. Tyle pozytywnych emocji u gości, którzy w swoim zyciu przerzucili niezliczone ilości ryb.REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 ... ktoś mówił TU o presji wędkarskiej w naszych wodach i rygorystycznych przepisach za granicą ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam. To mój ostatni film z wyprawy na tuńczyki. Chwilami były śmiesznie, a chwilami strasznie. Zapraszam na seans i ew. dzielenie się wrażeniami. Pozdrawiam. Maciej G. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Do 10 minuty fajnie się ogląda, ostatnie sekundy przypominają, że nasze hobby bywa okrutne. Pięknie się rybka zemściła na oprawcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Do 10 minuty fajnie się ogląda, ostatnie sekundy przypominają, że nasze hobby bywa okrutne. Pięknie się rybka zemściła na oprawcy Czy Ty jaroszem jesteś?Nigdy, żadnego mięska nie jadłes?A jeśli jadłeś, to myślisz, że ono z fabryki? Oprawca?????Zastanów się, zanim coś takiego napiszesz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Czy Ty jaroszem jesteś?Nigdy, żadnego mięska nie jadłes?A jeśli jadłeś, to myślisz, że ono z fabryki? Oprawca?????Zastanów się, zanim coś takiego napiszesz.Po pierwsze, primo, dodałem emotkę łagodzącą zdanie. Po drugie, primo, myślę, że ryba zgodziłaby się z moją oceną sytuacji. Nasze hobby bywa krwawe, a moje jedzenie mięsa nie ma tu nic do rzeczy, gdyż wędkarstwo nie jest dla mnie sposobem zdobywania pokarmu. Kolejne primo, pisałem o "naszym" hobby, więc jestem również niejako adresatem swojego postu. Edytowane 26 Marca 2019 przez fonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jak widać trzeba być wytrwałym z kropami wkońcu zagryzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ktoś może wie, gdzie można kupić taki podbierak, jak ten z filmiku lub coś w ten deseń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 https://youtu.be/sbG5004mHfs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ktoś może wie, gdzie można kupić taki podbierak, jak ten z filmiku lub coś w ten deseń?Itocraft.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 To prawdziwa petarda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ale „dojebali”...! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) CWC klasa! tak jak lukson napisał, dojebali!!!Te miurasy są robione na "dildosach", które kiedyś oferowałem na forum. U nas miurasy już w sprzedaży. Dobre tłumaczenie Rafał Edytowane 29 Marca 2019 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dali czadu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Petarda-Rafał tłumaczenie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ale odjazd!!!! Nalezalo im sie. Moja ulubiona ekipa. Zawsze im kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ja też im kibicuję, ale czegoś takiego chyba nikt się nie spodziewał. Ta mamucha 127 naprawdę była złowiona 30 minut przed końcem czasu. Mieli pecha Panowie, zepsuta przyczepa pierwszego dnia i przegrana o jedną rybę... Nie na darmo pisałem, że po tym sezonie o dera ball nikt nie będzie pamiętał w jednym z wątków giełdowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi