Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Krótki film z ostatniej wyprawy na pajki, cast, przynęty 40-90g, jerki, gumy, tym lubie najlepiej łowić szczupaki. Ale druga wędka też znalazła swoje miejsce na pokładzie krypy, był to kij do 25g i pudełko z wahadłówkami i obrotówkami. Tego dnia szczupaki kompletnie nie aktywne ale za to okoń połakomił się na obrotówke w rozmiarze 3.  1f609.png

Edytowane przez Pracownia Mandula Chełm

Witajcie moi drodzy! Przedstawiam wam kolejny film z trzech pstrągowych wypadów. Wstrzeliłem się w pewien rodzaj przynęt które dają świetne efekty. Pstrągi co prawda nie za duże ale zabawa jest przednia. Jednak bardziej mnie cieszy to że w rzece są jeszcze potężne ''kłody'' które gdy się ukażą robią to w sposób majestatyczny niczym Pan tej rzeki. Takiego właśnie potworka widziałem i jest to ukazane na filmie. Po przemyśleniu mógł być to potężny pstrąg potokowy wielkości około 70 cm z plusem, lub trotka, co do troci to mam mieszane uczucia bo ciężko te ryby miałyby się przedostać do tej rzeki aczkolwiek taka opcja jest też możliwa. Zapraszam serdecznie do oglądania. Pozdrawiam.

FB : https://www.facebook.com/mkfishhing/

Edytowane przez MATIG

A potem mówią że szczupak kołowrotek przemielił ...

Moje kołowrotki są z 2011r. Łowię nimi również na Bugu, główki 35g plus guma i jak do tej pory nic się nie zmieliło, a wycholowały znacznie większe ryby [emoji16]

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Norbert 78