Robert Dorado Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ale zamiast 4K powinno być K4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) https://youtu.be/PtFPsY5gYSA Taki trochę inny film , daje inne spojrzenie na nasze hobby. Edytowane 28 Października 2020 przez nalewator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 To jeszcze jeden 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Łowienie sandaczy w nocy ma niepowtarzalny klimat, godziny spędzone w deszczu i w chłodzie jesiennych nocy wynagrodzić może tylko branie dużego sandacza ???? zapraszam na nowy film 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Łowienie sandaczy w nocy ma niepowtarzalny klimat, godziny spędzone w deszczu i w chłodzie jesiennych nocy wynagrodzić może tylko branie dużego sandacza zapraszam na nowy film No jest klimat! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2020 przez tasiek321 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 https://youtu.be/ukQDOtkCLZo Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Kolejny film z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Bardzo dobry finał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 To prawda. Super finał na super wodzie. Do tego dzięki temu odcinkowi odpowiedziałem sobie na nurtujące mnie od dawna pytanie: czemu rozkładają ten cały szpej pod nogami? Przecież rufa jest wolna (tam jest tylko kamerzysta). Widzieliście tę kotwicę wbitą w gołą stopę (palec)? ... nie ma ryzyka, nie ma zabawy i wszystko jasne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 I jeszcze jeden ciekawe zdarzenie - ten sam szczupak(szczupal) w ciągu kilku minut dwa razy złowiony. I co na to miłośnicy "przebłyszczenia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Kotwicę w nogę wbił sobie sam Svartzonker. Albo emocje, albo nie są wcale tacy dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Ładnie połowili w ostatniej części. Trochę jestem zawiedziony wynikami CWC, mam wrażenie, że pike fight traktują na luzie, Stefan zmienia partnerów [emoji23], na łódce. ABU najrówniej i fajnie, że Evelina łowi piękne ryby[emoji4]. Westin bardzo mocno posiłkuję się elektroniką, I wychodzi Im to świetnie . Panowie z 13 fishing zmieniają tylko nazwy teamu [emoji12], za rok będzie coś nowego, jakiś brand ze stajni Normak (poprawcie jeżeli się pomyliłem).Moi ulubieńcy z teamu Svartzonkera, jak zawsze zabawnie, Mikael w końcu zluzował zwieracze i fajnie połowił. Mają swoje lata i ogrom doświadczeń a wciąż łowienie pajków sprawia im tyle radości [emoji106][emoji106]Czekamy na Fly vs. Jerk Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Listopada 2020 przez MarCinFin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 I mnie zaskoczyło CWC, ale doszedłem do wniosku, że zjadło ich ogromne doświadczenie i uparte parcie w sprawdzające się do tej pory kanony. A tutaj Marcinie, na tej pięknej, urozmaiconej, ale cholernie trudnej, kryształowej wodzie trzeba było działać niekonwencjonalnie. Chyba kiedyś podczas naszych "Polaków rozmów", powiedziałem Ci moją zasadę jeśli ryby nie biorą w cudownych, podręcznikowych miejscówkach? ... płyniemy i łowimy w miejscach brzydkich! tam, gdzie zwykle byś się nie zatrzymał nawet na siku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 https://www.youtube.com/watch?v=U5rxGS8fvug&ab_channel=W%C4%99dkarskiSztos Uśmiałem się do łez, mega odcinek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 I mnie zaskoczyło CWC, ale doszedłem do wniosku, że zjadło ich ogromne doświadczenie i uparte parcie w sprawdzające się do tej pory kanony. A tutaj Marcinie, na tej pięknej, urozmaiconej, ale cholernie trudnej, kryształowej wodzie trzeba było działać niekonwencjonalnie. Chyba kiedyś podczas naszych "Polaków rozmów", powiedziałem Ci moją zasadę jeśli ryby nie biorą w cudownych, podręcznikowych miejscówkach? ... płyniemy i łowimy w miejscach brzydkich! tam, gdzie zwykle byś się nie zatrzymał nawet na siku [emoji14] Znacznie mnie j trzcinowiska w tym roku było [emoji12] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 https://www.youtube.com/watch?v=U5rxGS8fvug&ab_channel=W%C4%99dkarskiSztos Uśmiałem się do łez, mega odcinek Posikalem sié Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Najpierw pójdę po pieluchy zanim zacznę oglądać to "super" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi