Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

To prawda. Super finał na super wodzie. Do tego dzięki temu odcinkowi odpowiedziałem sobie na nurtujące mnie od dawna pytanie: czemu rozkładają ten cały szpej pod nogami? Przecież rufa jest wolna (tam jest tylko kamerzysta). Widzieliście tę kotwicę wbitą w gołą stopę (palec)? ... nie ma ryzyka, nie ma zabawy ;)  :P  :D  :D  :D i wszystko jasne :)

• Like 3

Ładnie połowili w ostatniej części. Trochę jestem zawiedziony wynikami CWC, mam wrażenie, że pike fight traktują na luzie, Stefan zmienia partnerów [emoji23], na łódce. ABU najrówniej i fajnie, że Evelina łowi piękne ryby[emoji4]. Westin bardzo mocno posiłkuję się elektroniką, I wychodzi Im to świetnie . Panowie z 13 fishing zmieniają tylko nazwy teamu [emoji12], za rok będzie coś nowego, jakiś brand ze stajni Normak (poprawcie jeżeli się pomyliłem).

Moi ulubieńcy z teamu Svartzonkera, jak zawsze zabawnie, Mikael w końcu zluzował zwieracze i fajnie połowił. Mają swoje lata i ogrom doświadczeń a wciąż łowienie pajków sprawia im tyle radości [emoji106][emoji106]

Czekamy na Fly vs. Jerk

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MarCinFin
  • Like 6

I mnie zaskoczyło CWC, ale doszedłem do wniosku, że zjadło ich ogromne doświadczenie i uparte parcie w sprawdzające się do tej pory kanony. A tutaj Marcinie, na tej pięknej, urozmaiconej, ale cholernie trudnej, kryształowej wodzie trzeba było działać niekonwencjonalnie. Chyba kiedyś podczas naszych "Polaków rozmów", powiedziałem Ci moją zasadę jeśli ryby nie biorą w cudownych, podręcznikowych miejscówkach? ... płyniemy i łowimy w miejscach brzydkich! ;) tam, gdzie zwykle byś się nie zatrzymał nawet na siku :P  :D

• Like 2

I mnie zaskoczyło CWC, ale doszedłem do wniosku, że zjadło ich ogromne doświadczenie i uparte parcie w sprawdzające się do tej pory kanony. A tutaj Marcinie, na tej pięknej, urozmaiconej, ale cholernie trudnej, kryształowej wodzie trzeba było działać niekonwencjonalnie. Chyba kiedyś podczas naszych "Polaków rozmów", powiedziałem Ci moją zasadę jeśli ryby nie biorą w cudownych, podręcznikowych miejscówkach? ... płyniemy i łowimy w miejscach brzydkich! ;) tam, gdzie zwykle byś się nie zatrzymał nawet na siku [emoji14] :D

Znacznie mnie j trzcinowiska w tym roku było [emoji12]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka