Przemfish Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Kto nie próbował, ten nie zrozumie głębi doznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Kiedy na pstrągach posucha... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Ładnie połowili w ostatniej części. Trochę jestem zawiedziony wynikami CWC, mam wrażenie, że pike fight traktują na luzie, Stefan zmienia partnerów [emoji23], na łódce. ABU najrówniej i fajnie, że Evelina łowi piękne ryby[emoji4]. Westin bardzo mocno posiłkuję się elektroniką, I wychodzi Im to świetnie . Panowie z 13 fishing zmieniają tylko nazwy teamu [emoji12], za rok będzie coś nowego, jakiś brand ze stajni Normak (poprawcie jeżeli się pomyliłem).Moi ulubieńcy z teamu Svartzonkera, jak zawsze zabawnie, Mikael w końcu zluzował zwieracze i fajnie połowił. Mają swoje lata i ogrom doświadczeń a wciąż łowienie pajków sprawia im tyle radości [emoji106][emoji106]Czekamy na Fly vs. Jerk Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaWestin w końcu zaczął łowić porządnymi przynętami szczupakowymi. Zawsze się dziwiłem że przy takim zapleczu przynętowym westina zawodnicy łowią mało szczupakowymi przynętami, ale myślę że mają na to mały wpływ. Pike Fight to jednak zawody komercyjne i produkcja firmom musi się zwrócić. W kolejnych edycjach rzadko używaja tych samych przynęt, a jak używają to jakiś nowy kolor który jest kolejnym mega killerem. Chyba najlepszym przykładem jest team Rapalla, który fakt cały czas nie wiem dla czego zmienia nazwę. Raz wygrali używając głównie Rapalli Peto bo to była wtedy nowość i myślę że mieli głównie łowić właśnie tą przynętą. Gdyby była inna polityka to teraz też by użyli tej przynęty, ale ani razu jej nie założyli. Tłukli wodę praktycznie dwoma nowymi przynętami, jakąś gumą Storma i jerkiem Rapalli. Trochę im współczuję bo jak nie można kombinować to się nie wygrywa. Westin robi podobnie tyle że mieli szczęście w tym roku że na warsztacie była akurat duża guma. Dla tego na te zawody patrzę trochę z przymrużeniem oka, choć co roku oglądam z przyjemnością. Edytowane 16 Listopada 2020 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Kapitalny film o boleniach. O tym jakie działania się podejmuje, żeby je chronić itd. Mówię to z lekką goryczą, bo 'u mnie' na dolnośląskiej Odrze zniesiono nie tak dawno okres ochronny bolenia, nie mam pojęcia dlaczego. Widać mamy taką obfitość.Film być może był kiedyś dodany, ale teraz są polskie napisy, co pewnie ucieszy sporo osób. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Trzydniowy maraton wędkarski. Jakie były sukcesy? Zobaczcie sami ????. Najważniejsze to poczucie humoru i loża szyderców ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Jest moc i wypuszczanie ryb . Na moich wodach jest noc i zabieranie ryb . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Trafił swój na swego.https://www.facebook.com/lowcyszczupakow/videos/147430316871951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dublecik.https://it-it.facebook.com/matchfishingitalia/videos/414331719581026/UzpfSTE4MDIxMTQxNTM0MDQ1Mjo0MTEwNDg2M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Gdyby ktoś miał wątpliwości :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Kolejny super film o dbaniu o bolenie i ich środowisko, o tarliskach, o znakowaniu (tak, tak, bolenie można znakować, hehe, nie tylko maczugą, jak u nas), a także ich łowieniu, oczywiście.Film pewnie już kiedyś był dodany, ale teraz są polskie napisy, więc polecam ponownie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastore Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Kolejna super produkcja na kanale. Zawiera wprawdzie lokowanie produktów , ale któż jest teraz bez winy ?... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wszedzie tylko europejskie gatunki wiec troche egzotycznych klimatow. Świetny film. https://m.youtube.com/watch?v=NMeZHfoM-m4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wszedzie tylko europejskie gatunki wiec troche egzotycznych klimatow. Świetny film. Do takich filmów powinien być osobny dział bo giną w masówce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Mazurski klimat z Robinsonem i tajemniczym GAJDEM (2) Mazurskie potwory - gdzie ich szukać? Pierwsza metrówka! (Tajemniczy przewodnik) ROBINSONVLOG#16 - YouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wszedzie tylko europejskie gatunki wiec troche egzotycznych klimatow. Świetny film. Janek dzięki , że wyłuskałeś tę perełkę w czeluściach YT . Oglądnąłem z zapartym tchem . Fantastyczne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Ja Bartek obejrzałem już dwa razy Edytowane 29 Listopada 2020 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Synek mnie wyciągnął nad rzeczkę ;P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Mazurski klimat z Robinsonem i tajemniczym GAJDEM Czarek fajna produkcja... polecam także cześć druga gdzie pojawiają się fajne ryby oraz odrobine akrobatyki ;-) Edytowane 29 Listopada 2020 przez lukson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 W końcu konkretne ryby na prototyp Robinsona do 100g i na Yaseii do 180g, czyli cz.2 www.youtube.com/watch?v=ZLWpICwEz-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Tropie Kabana, zapraszam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Znowu film trochę o wędkowaniu, a przede wszystkim o ochronie ryb, znanych i lubianych szczupaków... Warto do niego wrócić, bo teraz ma polskie napisy. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi