Sławek Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Na raty, ale teraz już wstawiam ????. Kolejny wypad na lód i kilka słów, jak sobie radziłem, łowiłem i poradziłem ????. Oczywiście łajki i suby miłe widziane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Sezon się rozpędza =) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Niby paszoki, niby gatunek obcy, a tyle frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Uczyliście kiedyś kogoś wędkowania? Piękna pogoda zachęcała do wyjścia na lód, a moja cierpliwość... ???????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Na filmiku omawiam pracę i konstrukcje obrotówek, ujęcia pracy z kamery podwodnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 I co myślicie o "zagrywce" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 W sumie nie wiadomo po co ona była. Nie sądzę, że ktoś ogląda pojedyncze filmy i miałoby to kogoś zachęcić do oglądania kolejnego odcinka. Tylko taki trochę niedosyt pomieszany z niesmakiem pozostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Sądząc po komentarzach pod filmem nikomu się nie spodobała. Po to jest dany odcinek żeby pokazać co zostało w nim złowione. Budowanie napięcia niewiadomo po co. Może na koniec serii pokażą tę rybę. Łapka w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Mi też się nie podoba i jestem wkurzony :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 To warto obejrzeć? Bo miałem zamiar dziś wieczorem z piwkiem popatrzeć jak im tam idzie w drugim dniu, ale patrząc po komentarzach powoli mi się odechciewa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Obejrzeć zawsze warto, chodzi o to że nie pokazali i nie podali wagi największej złowionej ryby, przy raporcie wyszło że 126cmJeden z lepszych komentarzy: jak złowicie rybę w ostatnim odcinku to pokarzesz w następnej serii ? (jakoś tak) Edytowane 6 Marca 2021 przez Robert Dorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Cos tam zabrzmiało ,jak 14 i coś kilograma .Ale słabe zagranie z ich strony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Cały ten cykl robi się żenujący.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Ten cyrk to kasa i aby "uatrakcyjnić" trzeba podbijać bębenek. Ktoś wymyślił taki tani myk a my zgodnie z założeniem mamy czekać z wywalonym jęzorem na kolejny odcinek. I chyba nie trafili w nasze gusty i wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Seria jest niezła, łowienie w zimowych warunkach ma fajny klimat, choć przyznam że jest utrudnieniem dla wielu ekip. Do tej pory było ok ale to zagranie było słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Fakt ,słabe ale to nie wina uczestników owych zawodów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) A co wy szczupaka 126cm nigdy nie złapaliście, że nie wiecie jak wygląda I chcecie zobaczyć? [emoji41][emoji12][emoji23]Teraz już nie mogę mądralować, że Lexena go big or go home, to zwykle pierdzenie po kolejnym przegranym reality show[emoji6]Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Marca 2021 przez MarCinFin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Ja złowiłem 126 więc sie nie jaram. Ryba jak ryba... tylko duża 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Pi...e te ich "filmy" to są zwykłe reklamówki.Wole oglądać naszych dobrych wędkarzy na naszych wodach,chociaż się czegoś dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Kolego cast64, to nie oglądaj. Nikogo nie obchodzi kogo pi........ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Oczywiście że reklama ale miło się to ogląda i jest się od kogo uczyć (montaż, zdjęcia...).W zeszłym roku na targach rozmawiałem z Markusem i już wtedy nie byli zadowoleni z "formy reklamy" podzielenie godzinnego odcinka na 4-5 ekip to nie to samo co na 8, to połowa czasu mniej a kasa do zapłacenia ta sama. Udział w zeszłej edycji kosztował 15 tyś euro, myślę że dlatego widzimy łączone zespoły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Hej ,a to nie było w 2019 w Elmii ? W zeszłym roku chyba nie było Sportfiskemassan i w tym też nie będzie niestety .Chyba ,że coś źle zrozumiałem . Ja oglądam ,bo Chłopaków z Jiggar poznałem osobiście i też w sklepie pełen profesjonalizm .Niestety ze wszystkimi nie dane mi było się poznać .bo ciężko przez tłum na targach się przebić .Także oglądam pogodzony ,że mają sponsorów ,jak same nazwy ekip mówią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi