Tomas Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Kolejny wypad na klenie zaliczony.Zapraszam do obejrzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) zgadzam się , że to trwa dłużej .... ale chodziło Mi o to , żeby się przy tym jeszcze "lansować" ... na szklanym ekraniku ... Porównujemy sytuację z Francji (chyba) do tego co mamy u siebie, patrzymy z perspektywy ochrony każdej ryby bo ich nie mamy. Nie wiem co robimy źle, "zachód" ma to gdzieś, ma ryby a my ból dupy...tak ogólnie,( nic do Ciebie, żebyś sobie nie pomyślał) chyba pogoda taka... Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Robert Dorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) ... jeszcze nie tak dawno my też mieliśmy ryby (Ja to doskonale pamiętam) ... a przez "swoją głupotę" mamy teraz ból dupy ... popatrz jak , to szybko potrafi się zmienić ... ... na zachodzie łowienia ryb , zbierania grzybów nie traktuje się jako "sportu narodowego" ; nie wspominając o nieporównywalnej do naszej ilości wody oraz paru jeszcze innych czynnikach ... (żeby nie było i piszę tylko ogólnie) nie mam nic do tych ze szklanego ekraniku pod warunkiem , że robi się to z głową - czyli nie szkodząc rybom ni ich środowisku i nie przedkłada się w tym wszystkim ponad wszystko KASY !!! Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Bo widzisz, u nich to sport a u nas to pozyskanie rybki na kolację. To musi się zmienić, nic więcej. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 No właśnie musi się zmienić... myślenie ale także postępowanie ...ludzie podążają droga jaka im się wskaze wiec nie powielajmy bymajmniej na razie tych złych nawyków, dajmy rybom w wiosennym czasie spokojnie przystąpić do tarła... ... a moze za parę lat znowu będziemy mieli ryby , a nie ból du.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Przepiękne ryby połowili... Film z polskimi napisami... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Co do coraz lepszej technologii mam mieszane uczucia. W rękach odpowiedzialnych ludzi pozoli na celowane łowienie, piękne ryby i wspaniałe emocje. W przypadku bezwzględnych mięsiarzy przyczyni się dowastacji takich jezior jak to z odcinka Predator Fight 2021. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dwie ligi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 No z tymi 2 ligami to najlepsze podsumowanie tego co się tam działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zapraszam do obejrzenia kolejnej relacji znad wody. Na tapetę biorę mały, mocno zarastający zbiornik zaporowy. Tego dnia wielkich ambicji, ale za to z wielką ciekawością zabrałem się za odkrywanie spinningiem tego co pod wodą ;-) Pomimo niezdecydowanej wiosny nie słabnę w swoim postanowieniu: 20 nowych łowisk na 20 lat wędkarstwa. Trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Dzień dobry! Jako, że za oknem wiosna aż bucha ciepłem słońca ,zielenią drzew i śpiewem ptaków… przygotowałem dla Koleżanek i Kolegów wędkarzy materiał instruktażowy o mało znanej i niedocenionej u nas (a niesłusznie) metodzie spinningowej. W filmie opowiadam krok po kroku jak zmontować zestaw typu JIG-RIG, jak się nim posługiwać, na jakie ryby okaże się on skuteczny oraz w jakich łowiskach będzie miał przewagę nad tradycyjnymi technikami spinningowymi. Serdecznie zapraszam do oglądania i komentowania, a jeżeli materiał spodoba się Wam, proszę o udostępnienie go dalej ;-) Miłego seansu i połamania kija! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Fajnie , że ten film pojawia się teraz , bo morale spadają dramatycznie . Nawet klenie mi zamarzły w rzece , a do czerwca jeszcze szmat czasu ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ja napiłem się z Piotrem Niech Salmo dalej towarzyszy nam w naszej wędkarskiej przygodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 https://youtu.be/DlhbIsqGRxA Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Wielkich wilczurów ciąg dalszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Siema. Chcę wam przedstawić moją relację z zawodów Trout Area Battle 2.0 . Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Gdyby komuś nie znudziły się jeszcze klenio-jazie zapraszam do obejrzenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Dobry wieczór Wszystkim! Lubicie poznawać nowe łowiska? Ja uwielbiam, ale mimo wszystko nie zawsze wystarczało motywacji, czasu, chęci… wymówka zawsze się znajdzie. W tym roku świętuje jubileusz dwudziestolecia swojego wędkarstwa, w związku z czym rzuciłem sam sobie wyzwanie: odwiedzę dwadzieścia nowych łowisk. Film, który premierę miał dosłownie przed chwilą jest relacją z tego rodzaju wyprawy: koniec marca, kameralny zbiornik zaporowy, ultralekki spinning i ja z wieloma pytajnikami, ale też wędkarską nadzieją w głowie. Co z tego wyszło? Zobaczcie sami. Życzę przyjemnego seansu i połamania kija w najbliższych dniach! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ja mówię, że wiosny w tym roku już nie będzie. Przyjdzie od razu lato =) Na filmie ciekawe zachowanie pstrągów, ryby spadały, brały ponownie, tak jakby zapomniały, że są bardzo płochliwe i przed chwilą się ukłuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Film na zyczenie: jak rozplątywanie brodę na multiplikatorze. Zapraszam do seansu: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Proste ... ale taka lina na zestawie pstrągowym? Domyślam się, że dowiązany jest odpowiedni FC lub żyłka.Może teraz prezentacja jak rozplątywać brody na linkach #0.4-0.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Takich cienkich nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 To omija cię ten "cienki problem" ale w sumie dobrze, że zrobiłeś filmik w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi