Sławek Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Bardzo cenię dzieła Pana Igora. Rybę złowić to podstawa, ale reszta zastosowań? ... no chyba, że bym po katastrofie wylądował na bezludnej wyspie Kto wie, kto wie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ahoj! Korzystając z wolnej chwili i nieśmiałych, ale ciepłych promyków słońca wybrałem się nad nową wodę w ramach realizacji mojego wyzwania: #20 nowych łowisk na 20 lat wędkarstwa. Tym razem na celowniku był białoryb, zwłaszcza wzdręga. Co z tego wyszło zobaczcie sami! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Jutro nie przegapcie Zander Pro, ja już drugi dzień mam dreszcze Oszust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Jutro nie przegapcie Zander Pro, ja już drugi dzień mam dreszcze Chłopaki pozamiatali. W tym roku pewnie wszyscy będą łowić w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Cześć! Chciałbym wam przedstawić relacje z trzeciej edycji zawodów w szybkościowym łowieniu pstrągów, TAB Trout Area Battle 3.0. Niesamowita jak i luźna atmosfera i rywalizacja , mega ludzie, ale i ryby również dopisały bardzo dobrze. Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Krótki filmik, ale przetłumaczony, więc czemu nie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Dla tych którzy nie mają lutownicy i nie potrzebują hurtowych ilości wolframowe główki metodą "na skróty" ;-) Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 https://youtu.be/_2w4iVdGFys Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Macie tak, że jak zaplanujecie połów jednego gatunku, to on nie jest zupełnie aktywny? Dobrze, jak honoru ratuje inny ????. Tym razem tak było a honoru pomogły obrobić przynęty od Piotra Lipca Piotr Lipiec ???? - dziękuję ????. Oczywiście zapraszam do oglądania lajkowania i subskrybcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 https://youtu.be/ZQ-Nc4hrEVw Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć! Dzisiaj krótki filmik, w którym pokażę Wam jak w łatwy, szybki i prosty sposób wykonać główki jigowe typu grzybek (popularne w USA mashroom jigheads). Przydadzą się zwłaszcza wtedy, gdy ryby zaczną grymasić, także nie czekajmy i bierzmy się do roboty! ;-) Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Siema wszystkim! Przedstawiam wam krótką relację z łowienia na domowej wodzie. Pierwsze dosyć ładne czerwcowe sandacze wyjechały, także sezon uważam za otwarty . Zapraszam do oglądania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Synek mnie znowu wyciągnął w krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zapraszam do obejrzenia krótkiej relacji znad dolnej Wisły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Wędkarska wyprawa, to przede wszystkim przygoda na łonie natury. A wiadomo, im łono ładniejsze, tym przyjemność większa. Tym razem łonem była Wisła a odprowadzali mnie po niej #prrzewodnicywedkatscyZapraszam do seansu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Wędkarska wyprawa, to przede wszystkim przygoda na łonie natury. A wiadomo, im łono ładniejsze, tym przyjemność większa. Tym razem łonem była Wisła a odprowadzali mnie po niej #prrzewodnicywedkatscyZapraszam do seansu https://youtu.be/eum8NyxI6gINawet widzieliśmy się w przelocie w tym dniu na slipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Pstrągowe lato w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nawet widzieliśmy się w przelocie w tym dniu na slipie Owszem ????, ale jakoś nie doszło do przyjęcia piątki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Taka mała podpowiedź, bo technicznie tak sobie jest.Unikaj kontrastów w kadrze, wtedy matryca tego czym nagrywasz będzie miała łatwiej.Uważaj by Twoja postać nie miała za plecami również skrajności, gdzie np. dużo jasnych miejsc nieba i sprzęt bierze z tego pomiar etc bo wychodzi potem ciemnica..Staraj się wybierać miejsca z tłem jednolitym, albo ciemne albo jasne, a nie jak wyżej pisałem mega kontrasty.Pobaw się pomiarem światła (o ile sprzed ma taka możliwość), może punktowy, centralnie ważony itp.Bedzie się przyjemniej te filmy oglądało Edytowane 12 Czerwca 2021 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Tego nie mogę nie polecić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi