Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA
Ahoj! Korzystając z wolnej chwili i nieśmiałych, ale ciepłych promyków słońca wybrałem się nad nową wodę w ramach realizacji mojego wyzwania: #20 nowych łowisk na 20 lat wędkarstwa. Tym razem na celowniku był białoryb, zwłaszcza wzdręga. Co z tego wyszło zobaczcie sami! ;-)

Cześć! Chciałbym wam przedstawić relacje z trzeciej edycji zawodów w szybkościowym łowieniu pstrągów, TAB Trout Area Battle 3.0. Niesamowita jak i luźna atmosfera i rywalizacja , mega ludzie, ale i ryby również dopisały bardzo dobrze. Zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam!

• Like 1

Macie tak, że jak zaplanujecie połów jednego gatunku, to on nie jest zupełnie aktywny? Dobrze, jak honoru ratuje inny ????. Tym razem tak było a honoru pomogły obrobić przynęty od Piotra Lipca Piotr Lipiec ???? - dziękuję ????.

Oczywiście zapraszam do oglądania lajkowania i subskrybcji

Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA

Cześć! Dzisiaj krótki filmik, w którym pokażę Wam jak w łatwy, szybki i prosty sposób wykonać główki jigowe typu grzybek (popularne w USA mashroom jigheads). Przydadzą się zwłaszcza wtedy, gdy ryby zaczną grymasić, także nie czekajmy i bierzmy się do roboty! ;-)

Edytowane przez Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA
  • Like 1

Wędkarska wyprawa, to przede wszystkim przygoda na łonie natury. A wiadomo, im łono ładniejsze, tym przyjemność większa. Tym razem łonem była Wisła a odprowadzali mnie po niej #prrzewodnicywedkatscy

Zapraszam do seansu

https://youtu.be/eum8NyxI6gI

Nawet widzieliśmy się w przelocie w tym dniu na slipie :)

Taka mała podpowiedź, bo technicznie tak sobie jest.

Unikaj kontrastów w kadrze, wtedy matryca tego czym nagrywasz będzie miała łatwiej.

Uważaj by Twoja postać  nie miała za plecami również skrajności, gdzie np. dużo jasnych miejsc nieba  i sprzęt bierze z tego pomiar etc bo wychodzi potem ciemnica..

Staraj się wybierać miejsca z tłem jednolitym, albo ciemne albo jasne, a nie jak wyżej pisałem mega kontrasty.

Pobaw się pomiarem światła (o ile sprzed ma taka możliwość), może punktowy, centralnie ważony itp.

Bedzie się przyjemniej te filmy oglądało :)

Edytowane przez nyny

• 3 tygodnie później...