Robert Dorado Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Wildze że nikt nie ogląda, finałowy odcinek 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) A są jeszcze "zawody" trociowe trzeci sezon, chłopaki fajnie łowili na Gauli , ale to inne filmy Edytowane 13 Października 2022 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Co do troci to ciąg tarłowy już się rozpoczął. Może mój filmik nie zasługuje na miano dobrego wędkarskiego ale filmowcem nie jestem. Nagranie całkowicie miało 12 minut, skróciłem do 1.44 , widać skaczące ryby. Myślę że nie zostanę zlinczowany za to nagranie z mojego ha ha kanału na youtube. Edytowane 15 Października 2022 przez Marconi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Co do troci to ciąg tarłowy już się rozpoczął. Może mój filmik nie zasługuje na miano dobrego wędkarskiego ale filmowcem nie jestem. Nagranie całkowicie miało 12 minut, skróciłem do 1.44 , widać skaczące ryby. Myślę że nie zostanę zlinczowany za to nagranie z mojego ha ha kanału na youtube. Dają radę przejść przez ten płot? Wygląda to trochę jak walenie głową w mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Dają radę przejść przez ten płot? Wygląda to trochę jak walenie głową w mur. No niestety trochę za niski stan wody żeby mogły przeskoczyć ten płot. Jest jednak przepławka w tym miejscu i kilkaset metrów wcześniej jeszcze jedna droga dla ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Kolejny serial 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Już myślałem że się nie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Taki "mocno" rozwojowy odcinek, gdyby nie widoki to pomyślałbym że to u nas kręcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 W nawiązaniu do mojego poprzedniego postu. Od wielu już lat dramatycznie wygląda choroba troci. Te skakanie na jaz to żaden problem a porównaniu z UDN. https://www.youtube.com/shorts/1_dxqWpQ1BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Trochę więcej akcji niż w pierwszym odcinku sezonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jako,że mamy jesień zapraszam na filmik ze szczupakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Dobrze pokazane ile pracy wymaga utrzymanie populacji troci i łososi. Można być przeciwnikiem sztucznego tarła ale tak po wędkarsku jak chcemy je łowić , bez tej pracy byłoby trudniej. https://www.youtube.com/watch?v=Rre4XPqkfdo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 To do poprzedniego filmu. Jak ktoś pracuje to ryby wracają i robią to samodzielnie też. https://youtu.be/kT1MyuepZFI 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Rafał się bawi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Czuję, że na Ińsku też byłaby dobra zabawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Czuję, że na Ińsku też byłaby dobra zabawa Rafał czy posługujesz się jeszcze zwykłym echem?czy już wystarczy ci tylko live? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi