Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz reprezentant jako jedyny rodzynek ni w ząb w obcej mowie. Francuzi którzy innych języków nie uznają jakoś dają radę a nasz ani be a ni me...ehh.

Po pierwsze nie nasz tylko Foxa ????

Po drugie nawet jak nasz to..... nie zachowuje się jak nasz

Znaczy bez zmrużenia okiem przyznaje się iż nie rozumie a nie rżnie głupa lub wali w stylu "friend in dick"

I promuje język ojczysty ????

Edytowane przez jajakub
  • Like 9

Piękne okonie!!!

Fox chyba sie nie dogadał jakie ryby mają łowić  :)  Stali w zajebistym miejscu i spłynęli z niego...

Wielokrotnie w zeszłym sezonie miałem taką sytuację jak w tym odcinku. Łódka obok łódki - jedna łowi druga patrzy. To tylko pokazuje jak mocno trzeba kombinować żeby się wstrzelić w gusta pasiastych rozbójników.

Team Abu Garcia ma naprawdę świetnych wędkarzy: Simon Torenbeek, Mike Iaconelli czy Fredrick Harbort niejednokrotnie pokazują, że są świetnymi specjalistami potrafiącymi dostosować się do różnych łowisk i warunków na nich panujących. Nie chcę już się znęcać nad Tomaszem ale przy zawodnikach tego pokroju jest cieniuteńki. 

• Like 1

Piękne okonie!!!

Fox chyba sie nie dogadał jakie ryby mają łowić  :)  Stali w zajebistym miejscu i spłynęli z niego...

Tak to jest z okoniami. Wybrali bardzo dobre miejsce, ryby ewidentnie były, ale złowić je nie było tak łatwo. Freddie zresztą zadał sobie sporo trudu żeby go nie podejrzeli, jak sam mówi :D Także ciekawa rozgrywka. Z drugiej strony Fox nie był w stanie złowić tam ryb, a czas ucieka, trzeba robić jakieś ruchy :) Dylematy zawodników... :)

• Like 1

tu wersja z polskimi napisami, trochę okrojona, ale coś mnie zastanowiło

Zwróćcie proszę uwagę na fragment od 34:03 do brania ryby. Jeden z zawodników sięga po podbierak tuż przed braniem. Zastanawiające... Przynajmniej dla mnie.

• Like 1