Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jak dla mnie, to przynudnawy ten material, ale z cala pewnoscia dla wielu niemieckich wedkarzy to i tak interesujace, bo prawie wszedzie woda jest tak wysoka ze o podejsciu do koryta rzek nawet nie ma co mowic... W NL  gdzie byl ten film krecony lepiej z woda... ale...

Sezon na targi wedkarskie w DE zaraz sie zacznie, wiec to cale opowiadanie o skutecznych przynetach, wedkach i kolowrotkach ma zaprosic wedarzy bardziej do kasy niz nad wode...

Szczegolnie, ze zamiast argumentow o wyzszosci jednego "sprzetu" nad drugim padaja glownie nazwy firm z ktorymi owi profi wspolpracuja  :lol: ktore w domysle sa idealne, bo jak profi ich uzywaja,- to wszystko jasne i tylko idioci dopytuja dlaczego  :lol: Typowa wedkarska dojczlandia  :lol:

Uli tez sie nie popisal, pokazujac podhaczonego za glowa duzego szczupaka z treningu....

• Like 1

No właśnie, a gdzieś jest inaczej? Jedyny wyjątek jaki widziałem (i byłem w szoku, w ostatnim sezonie PikeFight 2023). Tobias Fränstam zaczął łowić line thru troutem SG aby wygrać zawody będąc w team Abu Garcia. Zastanawiałem się, czy nie planuje zmienić team'u/sponsora...

• 3 tygodnie później...

Nie ma opcji że Drużno bo pierwszy dzień to chyba systemy rzeczne.

Słabiutko to wygląda, gdyby nie CWC i Jiggar to nie byłoby totalnie na co patrzeć.

Odnoście Polskiej ekipy to kiepsko się słucha ze jeden za szybko prowadzi przynętę lowiac szczupaki.

Edytowane przez spinspektor

To szczecińska wenecja. Ryb tam sporo, ale jak przy presji to wiadomo odpalają się okresowo, a na łowiskach "dzikich" jest łatwiej bo nie aktywne ryby byle czym pobudzisz...  Bardzo spodobał mi się przepis odnośnie liva- kiedyś J.Kolendowicz w jakimś wstępniaku to poruszył, np. w sportach motorowych to (każdych) to słabe jednostki nie ścigają się z wieloltrowymi  i wyjebanymi w kosmos, nie mam nic przeciwko ludziom co mają budżety i napędzają koniunkturę, ale nie porównujcie szaraczków jak ja, do wędkarzy zawodowych,no i jeszce lubię rozganiczać wędkarzy od sprzedawcow, a okazuje się że sporo osób ma z tym problem.

• Like 4