Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Umbra

Czemu to ma służyć,słownictwo ŻENADA :(

na tym dokładnie to polega ;)

Cały kanał.

Miały być szlugi i przeklinanie, wszystko z prawdą, przekorność do aktualnych jutjuberków polandii.

Żadnych ideałów, hiperwędek, współprac, reklam, zachwalania.

Prowadzony przez byłego/aktualnego zagożałego fana piłki nożnej :D

Taki klimat. Dodając, że to Grudziądz :)

Wszystko przy realiach polskiego wędkarstwa

Gość Umbra

A nad drogami jest to samo. Wędkarze też tam syf robią? Nie rozumiem, czemu ma służyć takie opluwanie własnego środowiska.

Mowa nie tylko o wędkarzach.

Choć może akurat w tym materiale tak.

"miłośnicy pleneru i pikniku" też śmiecą, więc spokojnie

o innych śmieciarzach też jest mowa, w innych materiałach.

U mnie można także spotkać części samochodowe po rowach, jakieś plastiki

Ostatnio znalazłem np wałek rozrządu od jakiegoś seicento

Także, j*bać mechaników (żart) :D

A nad drogami jest to samo. Wędkarze też tam syf robią? Nie rozumiem, czemu ma służyć takie opluwanie własnego środowiska.

Możesz rozwinąć myśl o tym opluwaniu. Czy ja rozumiem, że jeśli jestem wędkarzem to mam się solidaryzować również z wędkarską patologią? Z tą bandą śmieciarzy po której nad wodą zostają pudełka po robakach, torebki po zanętach, przyponach itp.? Z tą hordą która po pijaku drze ryja, że słychać kilometr dalej? Z tymi którzy leją w łeb wszystko i w każdej ilości co się uwiesi na haku, niezależnie czy ma okres lub wymiar ochronny? Osobiście bym powołał wędkarską inkwizycję która by miała prawo jeb@^ takich patusów 10x mocniej niż inni.   

Edytowane przez pablo

Mariusz, z roku na rok, coraz słabiej to wygląda. Według mnie, najlepszy sezon, który miał dużo adrenaliny w sobie w ostatnich latach, był 4-5 lat temu, gdy Team Daiwa łapał piękne szczupaki, a mimo to, nie wygrali edycji.

Edytowane przez Werem

Możesz rozwinąć myśl o tym opluwaniu. Czy ja rozumiem, że jeśli jestem wędkarzem to mam się solidaryzować również z wędkarską patologią? Z tą bandą śmieciarzy po której nad wodą zostają pudełka po robakach, torebki po zanętach, przyponach itp.? Z tą hordą która po pijaku drze ryja, że słychać kilometr dalej? Z tymi którzy leją w łeb wszystko i w każdej ilości co się uwiesi na haku, niezależnie czy ma okres lub wymiar ochronny? Osobiście bym powołał wędkarską inkwizycję która by miała prawo jeb@^ takich patusów 10x mocniej niż inni.   

Mogę. Wg Ciebie to też wygląda, że wszyscy wędkarze to patologia, , smieciarze, ...

Uważam, że ludzie są normalni. Zdecydowana większość. A w każdym środowisku znajdą się przysłowiowe czarne owce.

A Ty byś chciał "wychowywać"...

Mogę. Wg Ciebie to też wygląda, że wszyscy wędkarze to patologia, , smieciarze, ...

Uważam, że ludzie są normalni. Zdecydowana większość. A w każdym środowisku znajdą się przysłowiowe czarne owce.

A Ty byś chciał "wychowywać"...

I te czarne owce trzeba wychowywać. Jak widać nad wodami, jest nad czym pracować. 

• 2 tygodnie później...

Jakoś umknął mi wcześniej ten film, ale sezon szczupakowy już niedługo i niektórzy pewnie się rozglądają za jakimiś kijkami więc ten film będzie jak znalazł. Dostępności tych patyków nie będę analizował ich zdobycie zapewne łatwe nie będzie ale też nie niemożliwe.